madre -> RE: Folikuli (29.10.2013 19:41:29)
|
jesam bila, ali iskreno da ti kazem od neke sramote nisam smela da pisem! desilo se nesto skroz bezveze! ispala sam glupa i nepismena. kada sam dosla kod njega 15dc, pre nego sto sam se skinula sam mu dala slikice sa prethodnog uz i one meni kaze: hajde da ispratimo taj folikul od 30 i nesto mm. pomislim ja da on misli na 13 i nesto i precutim... medjutim kaze mi zatim: taj od 30 i nesto je pukao, za vikend je bila ovulacija!!! ja u soku, nikada mi ovulacija nije bila tako rano, a ne znam ni kojih 30mm ga je spopalo, ja nikada nisam cula za toliki folikul. naravno u petak mi ga nije ni pomenuo! ali sam ja za vikend osetila blage bolove u krstima i zatezanje u desnom jajniku i naravno u nedelju uvece spopala muza. sve sto mi je u petak rekao jeste da cemo pratiti ovaj folikul na desnom, da na levom nema skoro nista, samo par bas malih i da je endo 6,7mm. da pocnem da pijem CP da regulisem cikluse[sm=zmeden.gif] ne pominje da je O blizu. medjutim, juce mi je dopunio izvestaj na kojem pise da je 12dc postojao folikul od 36mm na desnom jajniku (sto je nemoguce da bude toliki) i na levom jedan od 13. a 15 dc kao vise taj folikul ne postoji i endo je 11.7mm. svakakva pitanja sam mu postavila i dobijala nevidjeno glupe odgovore. necu se tamo vise vracati, ali sam juce bila van pameti od besa! ja sam, naravno, sve te slicice detaljno proucila posle svakog uz pregleda i nigde ne postoje te brojke, jedino ako on to nesto sam racuna na osnovu ne znam ti ni ja cega! hvala ti, jole, sto mislis na mene[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|