|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
19.3.2012 18:16:18   
hanka
Ja bih ujutru smuckala jos jednomuser posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1951
19.3.2012 19:28:48   
Nataša1
Cajo, ako vam je spermogram dobar, nije na odmet da svaki dan imate seks, i danas i sutra i prekosutra. Bar ćete biti sigurni da ništa niste omašili user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1952
19.3.2012 21:13:18   
caja 2
hvala vam.....znaci na posao heheeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 1953
25.3.2012 13:30:42   
Nadja
Nisam imala nikakve novosti od prošlog meseca pa me evo tek sada opet ovdeuser posted image
Počela sam prvi put da od početka meseca da pratim folikule. Malo smo se doktor i ja zabroajali jer imam braonkasto krvarenje pre samog
početka cikulusa pa nisam znala kako da računam ali po ultrazvuku izgleda da se računa od trenutka kad stvarno krene crveno.

9 dana od početka ciklusa (a 12 ako računam to braon) mi je endometrijum bio 6mm

Danas 11 dan ciklusa
endometrijum 9mm
desni jajnik ima folikul 14mm

Idem opet sutra, meni se činida nije loše, samo je valjda najbitnije da li će pući na kraju, sreda, petak predpostavljam da bi tada trebalo da
radim na bebici?

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1954
25.3.2012 14:17:26   
Jole84
Neđo ja mislim da ti je odlično i da se baciš na mućkanje user posted image
Meni je bio 12mm i dr je ripao od sreće user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 1955
25.3.2012 14:31:18   
Nadja
Oki super onda krećem od danas svaki danuser posted image nego mi mm ima slabiji nalaz spermića(20miliona, malo sporiji) pa se ponekad tripujem da ću da ih potrošim kad dođe konkretni dan ovulacijeuser posted image
A danas sam u hodniku slušala devojke koje idu na VTO, na aspiraciju da su im folikuli između 28mm je 33mm, pa sam mislila da je moj mnogo maliuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1956
25.3.2012 14:34:34   
Jole84
Ima cura koje se više razumeju pa će da ti objasne kad dođu user posted image
I mm ima malo usporene spermiće,pio je dexazon nekih nedelju dana pre O,i onda smo se bacili na poso user posted image
Kažu da na 2 dana treba da se mućka i da ima dovoljno,srećno ženska user posted image

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 1957
25.3.2012 15:33:54   
*Maki*
Nadjice,koliko sam te razumela na 11 dc folikul je bio 14 mm a endometrijum 9 mm. Endometrijum ti je odlican jos tada bio,od 9 mm pa nadalje se smatra odlicnim tj.spremnim endometrijumom da prihvati oplodjeno jajasce :) A sto se tice folikula imaj u vidu da folikuli dnevno rastu oprilike po 1,5 do 2 cm tako da ce taman biti u vreme ovulacije (13-14 dc,pretpostavljam da ti je tad ovulacija,mada kod svake zene moze biti drugacije) 20 mm. Dobrim folikulima se smatraju od 17-24,25 mm. Vec oko 30 mm se smatra da su to ciste,tako da se i pregnyl obicno daje u tom nekom peridu kad folikul poraste oko 20,21,22 mm :) Ja vec dugo idem svakog meseca na folikulometriju tako da dosta toga znam otuda :) Ljubim te i nista ne brini nego navalite na posao vec sada,jednom dnevno sve do petog dana posle ovulacije.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1958
25.3.2012 16:53:28   
Nadja
Hvala na pojašnjenju Makiuser posted image
Danas mi je taj 11 dan, sutra opet idem pa ću da javimuser posted image da li je porastao još.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1959
25.3.2012 16:59:34   
*Maki*
Javi nam obavezno da navijamo do kraja user posted image

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 1960
25.3.2012 23:00:55   
Jole84
Nađo navijamo za odličan folikulić user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1961
26.3.2012 10:40:06   
hanka
Dobri folikuli,dobar endometrijum
Navijam user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1962
26.3.2012 21:28:46   
Nadja
Hvala za navijanje i ja se nadam user posted image
Današnje mere folikul 16mm, (12,13dan)
endometrijum 9,7mm

Verovatno će da pukne između srede i petka...u sredu idem na još jednu folikulometriju

U sredu treba da izvadim neke hormone sad gledam papir E l, Lh tako mi je doktor napisao e sada ovo lh mi je poznato to je onaj lutenizirajući
a ovo drugo je možda E2 estradiol a ne El kako se meni učinilo...

Nadam se da će ovaj mesec uspeti ako ne opet ću moći da ih pratim tek u maju kada nabavim novi uput...
Javljam se šta god da budeuser posted image ovde sam već drugu godinuuser posted image čekam i kuckam sa vamauser posted image

< Poruku je uredio Nadja -- 26.3.2012 21:35:25 >

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1963
26.3.2012 22:04:52   
*Maki*
Dobar je folikul (meni su obicno veci ali i ovo je super,jos ce on da raste),do srede bi trebao da bude oko 20mm,endometrijum super user posted image Treba da uradis estradiol (E2) i LH
Muckajte obavezno od sutra svaki dan user posted image

Jesi li proveravala III dana ciklusa sve hormone nekada? Ja bas nisam u toku pa ako te ne mrzi napisi rezultate da bačim pogled user posted image

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 1964
26.3.2012 22:26:32   
Nadja
Nisam, Ako sam dobra razumela, ono što sam malopre i ja čitala na nekom sajtu.
Provere se rade i trećeg dana ciklusa, ali uglavnom pred stimulaciju folikula, da bi se znalo koji lekovi da se daju za njih.

Ja prvi put ovo radim ovako detaljno, prošle godine nisam 5 meseci ostajala trudna i odem šesti kod doktora da
vidim ima li ovulacije uopšte a on mi kaže baš sada je pukao folikul i to veče mi je uspelo, ali sam kasnije imala pobačaj (blighted ovum) od tada je prošlo 13meseci
(a 2008 laparaskopiju zbog endometrioze)

Sada mi je predložio insemenaciju i VTO, ja sam pitala da li ima šanse prirodno - kaže da ima.
Ja bi da uspem samo sa folikulometrijom ponovo kao poršli put, nevolim bolnicu nikako,
sada se trudim da budem pozitivna kad odlazim tamo.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1965
28.3.2012 17:05:41   
Nadja
evo me opet današnji rezultati
Evo merica
endometrijum 10,2
desni jajnik folikul 19mm

estradiol e2 290,3, lh 20,73

mućkam ovih dana i javljam se i da uspe i da ne uspe...

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 1966
28.3.2012 17:20:06   
*Maki*
Nadjice mi smo se vec fino ispricale preko p.p. Endometrijum odlican,spreman :) Folikul je dobar,mozda ce jos malo da raste. Koje su referentne vrednosti za E2 i Lh? Jel pise to na rezultatu? Hoce li doca da ti da Pregnyl? Nije lose da se primi Pregnyl,pored toga sto je stop inekcija utice i na bolje sazrevanje jajne celije :) ali verujem da ce to biti ok i navijam koliko god mogu glasno user posted image

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 1967
29.3.2012 23:59:25   
hanka
Samo da se javnem sa konacno dobrim rezultatima user posted image
13 dc imam 3 folikula 15,22,23mm i ENDOMETRIJUM 7mmuser posted image
U ponedeljak kontrola
user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1968
30.3.2012 0:48:32   
monini
bravooo hankauser posted image eto, trud i cekanje se isplatilo..zelim ti svu srecu i da je ovaj put onaj pravi !!!user posted image user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1969
30.3.2012 8:21:09   
daca77
Hanka, bas divne vesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1970
30.3.2012 8:43:30   
malenac76
hanka bravooooo user posted image  prasim te jako jakoooo

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1971
30.3.2012 10:28:38   
hanka
user posted image
Ljubim vas sveeeeeeeeee

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1972
30.3.2012 11:25:16   
Jole84
Hankić vidiš kako poneko pićance donese rasterećenje i lepe vesti user posted image Sledeći put ne pijemo kafu,samo pivo user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1973
31.3.2012 19:59:39   
degu
user posted image Hanka, ajde sad da se veselimo user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1974
3.4.2012 14:26:30   
viktori
evo i mene sa vama. ne smem da kazem da I put u zivotu pratim folikule, ali dobro...
prosli mesec imala jedan samo na desnom od 23mm i 9 mm endometrijum ali omasili garant dan, dva ... pila hormone i nista
ovaj mesec, tj juce 10 dan ciklusa na levom opet 23mm i 8mm endometrijum...juce nismo muckali...trebalo bi od danas...

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

novac za Gej paradu ili za parove koji žele dete
argus

Da li smatrate da je sramota da se novac troši za Gej paradu, a ne za parove koji žele dete

Da (84%)

Ne (16%)

Ukupan broj glasova: 185

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here