nina26 -> RE: Folikuli (21.10.2011 15:47:20)
|
Meyo, draga dr uvek zele da sacekaju jos jedan mesec, pa jos jedan i tako nama prodju godine, jer njima nije frka. Moras da uzmes stvar u svoje ruke, skupis kesa koliko mozes i kod najboljeg dr u tvom gradu, okolini itd. Odes lepo, kazes tako i tako stvoje stvari, ja hocu slececi ciklus da mi radite sa stimulacijom i IUI. I kraj price!Pa mi kad bih njih cekale osedele bismo. Ne znam kolika je pokretljivost tm, ako ima bar 10% agresivno pokretnih mozete da idete na IUI, sve ispod toga je gubljenje vremena. Sto se tice stimulacije, tacno je na nekog ne deluje Klomifen, ali zato postoji Gonal. To nemoj da te brine izazvace ti ovulaciju na jedan ili drugi nacin. On neka pije u medjuvremenu, oligodal Se sa A,C,E vitaminima, Zink, i neka pazi na ishranu. Ne uspe li prva IUI, a spermogram i dalje los, bacite se na papire za VTO. Ovo ti pricam bez ikakvog zavlacenja, pruzanja lazne nade itd...stvari su takve kakve jesu, i ako mi sami ne preduzmemo nesto, samo cemo se vrteti po ordinacijama a [sm=duda.gif] nigde.
|
|
|
|