nina26 -> RE: Folikuli (5.6.2011 12:11:04)
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: moja ciklama pa i meni se čini da je rano, ali ko će ga znati[sm=zmeden.gif] Pa pitaj ga, zar folikul ne treba da bude veci itd. Slobodno ga davi, ja kad odem kod Dr mnogo se "pravim pametna" [sm=smiley36.gif] I da znas, folikul tek kad dostigne velicinu od otprilike 17mm, tada pocinje da raste po 2mm dnevno, a ne pre kao sto svi misle. Tako da ces znati otprilike kad ce ti biti O. I jos nesto, jeste da nije tema, ali ajde napisacu ti, obavezno pre Pregnyla uradi na svoju ruku ako ti Dr ne kaze sam, LH U E2 da bi se tacno znalo kad da ti inekciju. U kratkim crtama to ima veze sa zreloscu folikula. Meni je npr. 7dc bilo pet folikula 4 x 12 i jedan od 10mm, a 11 dc ukupno 3 folikula, 2 od 19 i jedan od 17, to znaci da su meni i pre 17 mm rasli po dva dnevno. Pa dobro ovo je neki sablon po kome se racuna, nisam rekla da vazi za sve. Tako je meni bar dr rekla. Mozda tebi rastu brze nego inace ? Meni je npr bilo po ovom sablonu. U Ciklaminom slucaju rastu sporije, sve smo razlicite.
|
|
|
|