*Maki* -> RE: Folikuli (12.3.2011 14:35:30)
|
Evo i ja da se prijavim,u cetvrtak 10 marta, mi je bio 11dc i tada sam bila na folikulometriji.Prestali smo sa klomifenom,pila sam ga 3 ciklusa. Endometrijum mi je 8,5mm a imam folikul od 17mm. Sa klomifenom i endometrijum bio deblji a i folikul malo veci, bar za 2mm. U ponedeljak treba da odem da vidimo sta se desava,mada ovulacija treba da bude danas ili sutra,mislim da ce danas jer me nesto ziga stomak. I pricali smo malo sta cemo na dalje.Rekao mi je da bi bilo najbolje da se opustim i da radimo na bebi prirodno jos jedno 3 meseca pa da se onda dogovoramo da radim inseminaciju,da probamo i s tim. Pitala sam za VTO ali on je ubedjen da ce kod mene trudnoca doci prirodnim putem i rekao je da je to poslednja opcija i da ne trebamo zuriti. Sve je kod mene sada super, osim sto su eto smanjene sanse zbog nefunkcionanog levog jajovoda, ali valjda cemo ubosti... Ali kad mi je rekao doktor --Ma napravicemo ga kako znamo i umemo i gotovo-- [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|