RE: Folikuli (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

sunčica -> RE: Folikuli (17.3.2010 10:49:00)

IZVORNA PORUKA: Mari86

sunčice...mozda ovaj od 20 jos nije pukao?

Ne znam , juče je bio 20 i rekla mi je da mutimo ali nijesmo, a za danas mi je rekla da pauziramo i da dođem sjutra da vidi ove na lijevom, šta misliš ti o tome

cipiripi -> RE: Folikuli (17.3.2010 11:17:01)

IZVORNA PORUKA: sunčica

kaže večeras mućenje tj. sinoć, ali moj muž je bio premoren i glava ga je boljela i nijesmo mućkali...
rekla mi je da danas ne mutimo već da ponovo dođem sjutra da prati folikule na lijevom jajniku

šta mislite[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

meni je ovo neozbiljno ako neko zeli [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image]

kleopatra* -> RE: Folikuli (17.3.2010 11:20:59)

juče sam bila na folikulometriju, to je bio 14 dan

na desnom jajniku folikul od 20 mm
na lijevom 3 folikula od 13.5 i 15mm
kaže večeras mućenje tj. sinoć, ali moj muž je bio premoren i glava ga je boljela i nijesmo mućkali...
rekla mi je da danas ne mutimo već da ponovo dođem sjutra da prati folikule na lijevom jajniku

Nije mi jasno zasto je rekla da ne mutite?

Iva979 -> RE: Folikuli (17.3.2010 11:25:54)

IZVORNA PORUKA: kleopatra*

juče sam bila na folikulometriju, to je bio 14 dan

na desnom jajniku folikul od 20 mm
na lijevom 3 folikula od 13.5 i 15mm

Nije mi jasno zasto je rekla da ne mutite?

Ni meni nije jasno, zasto ne bi mutili? Kao da to nesto moze da skodi?!

Suncicabg -> RE: Folikuli (17.3.2010 11:27:04)

Nama je rekla 3 dana svaki dan kad je folikul bio 20 mm

Veca77 -> RE: Folikuli (17.3.2010 11:28:13)

IZVORNA PORUKA: Mari86

sunčice...mozda ovaj od 20 jos nije pukao?

Ne znam , juče je bio 20 i rekla mi je da mutimo ali nijesmo, a za danas mi je rekla da pauziramo i da dođem sjutra da vidi ove na lijevom, šta misliš ti o tome

Sunčice, trebalo je sinoć da mutite iako je tvoj muž bio umoran! Jer mućenje od sinoć je trebalo da pokrije pucanje tog folikula od 20mm. A mućenje koje biste tek sutra imali bi trebalo da pokrije ostale folikule koji bi do sutra trebalo da narastu na nekih 18-19mm i koji ce moyda sutra biti spremni da puknu!!! Zato vam je rekla da danas napravite pauzu! Ako već juče niste mutili, probajte danas da mutite ne biste li pokrili pucanje tog najvećeg (možda još uvek nije pukao)! A za ostale folikule treba videti kako se budu razvijali! [sm=smiley1.gif]

kleopatra* -> RE: Folikuli (17.3.2010 11:28:25)

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

I nama je dr.rekao svaki dan po 2-3 puta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Veca77 -> RE: Folikuli (17.3.2010 11:36:21)

I nama je dr.rekao svaki dan po 2-3 puta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Negde sam čitala da odnosi svakog dana kvare kvalitet sperme - u smislu da između dva odnosa prostata i ostale stvari koje su vezane za pravljenje sperme (pojma nemam koje[sm=smiley9.gif]) nemaju dovoljno vremena da naprave kvalitetnu spermu! Zato se spermogram daje posle apstinencije od minimum 3 dana. Ja i mm smo do sada mutili svaki dan (u toku ovulacije - ne ut oku celog meseca[sm=smiley36.gif]) i nije urodila plodom. Sada cemo malo da proredimo pa cemo da vidimo!

sunčica -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:05:59)

hvala vam puno, poluđela sam kad nije sinoć mogao, izluđela eto šta da vam kažem...
Da ja danas navalim, ljubim vas sve i puno poljubaca[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

kleopatra* -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:08:39)

Suncice poslala sam ti pp

sunčica -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:19:39)

Suncice poslala sam ti pp

sad sam pročitala i tebi poslala pp

Marija Magdalena -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:25:28)

Negde sam čitala da odnosi svakog dana kvare kvalitet sperme - u smislu da između dva odnosa prostata i ostale stvari koje su vezane za pravljenje sperme (pojma nemam koje[sm=smiley9.gif]) nemaju dovoljno vremena da naprave kvalitetnu spermu! Zato se spermogram daje posle apstinencije od minimum 3 dana. Ja i mm smo do sada mutili svaki dan (u toku ovulacije - ne ut oku celog meseca[sm=smiley36.gif]) i nije urodila plodom. Sada cemo malo da proredimo pa cemo da vidimo!
[/quote]

Meni je doktorica rekla da za vreme ovulacije svaki drugi dan imamo odnose jer se sperma regenerise za 48 sati i tad je punog kvaliteta i da je tako veca sansa za zatrudnjivanje. Pa ja muckam svaki drugi [sm=smiley36.gif]

Veca77 -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:37:42)

IZVORNA PORUKA: Marija Magdalena

IZVORNA PORUKA: Veca77

Meni je doktorica rekla da za vreme ovulacije svaki drugi dan imamo odnose jer se sperma regenerise za 48 sati i tad je punog kvaliteta i da je tako veca sansa za zatrudnjivanje. Pa ja muckam svaki drugi [sm=smiley36.gif]

I meni je jedna od moje 2 dr rekla da je najbolje svaki drugi dan!!! Ispostavilo se da je br. spermatozoida kod mm mnogo veći kada je apstinencija 4 dana! Al baš toliku pauzu da pravimo - vala nećemo!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Marija Magdalena -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:50:58)

Gde da pravim toliku pauzu kad me nece ni na dva dana [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zvezdica009 -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:52:36)

a jel problem ako se ima svakog dana u toku plodnih dana po jednom ?

Marija Magdalena -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:55:00)

Srce ne znam sta da ti kazem. Probala sam razne metode i dosla do zakljucka da kad zeli da se desi ono ce da se desi.
Kaze meni ginekolog tu ima uticaj i polozaj Sunca prema Mesecu i odnos planeta u univerzumu tako da cekaj da ti sklope planete [sm=smiley36.gif] A ja cu danas da vidi dal su se moje slozile posle godinu dana[sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]

Suncicabg -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:56:02)

E ovako sam ja shvatila. Ako je dobar spermogram sasvim je ok mutiti svakog dana . Nama je los, ali smo sve jedno pokusali da uhvatimo O pa je taj prvi dan, kad je bila predpostavljena O muckanje obavezno. Naravno i spermici zive 2-4 dana (naravno zavisi od kvaliteta), pa je racunica jednostavna.

zvezdica009 -> RE: Folikuli (17.3.2010 12:57:37)

aj daj boze da su ti se slozile [sm=smiley1.gif] valjda ce i meni uskoro da se sloze, a pod tim uskoro podrazumevan naravno OVAJ mesec [sm=smiley36.gif]

Marija Magdalena -> RE: Folikuli (17.3.2010 13:01:10)

E ovako sam ja shvatila. Ako je dobar spermogram sasvim je ok mutiti svakog dana . Nama je los, ali smo sve jedno pokusali da uhvatimo O pa je taj prvi dan, kad je bila predpostavljena O muckanje obavezno. Naravno i spermici zive 2-4 dana (naravno zavisi od kvaliteta), pa je racunica jednostavna.

Pa evo nama je dobar spermogram pa nista [sm=smiley13.gif] . A sto se tice spermica oni zive toliko koliko si i rekla. Ma bitno je da je da drzis noge u vazdu pose odnosa. I to su mi rekli pod obavezno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Marija Magdalena -> RE: Folikuli (17.3.2010 13:02:09)

IZVORNA PORUKA: zvezdica009

aj daj boze da su ti se slozile [sm=smiley1.gif] valjda ce i meni uskoro da se sloze, a pod tim uskoro podrazumevan naravno OVAJ mesec [sm=smiley36.gif]

Daj Boze [sm=smiley1.gif] Inace ima ja da ih slozim [sm=smiley36.gif]

zvezdica009 -> RE: Folikuli (17.3.2010 13:02:59)

Pa evo nama je dobar spermogram pa nista [sm=smiley13.gif] . A sto se tice spermica oni zive toliko koliko si i rekla. Ma bitno je da je da drzis noge u vazdu pose odnosa. I to su mi rekli pod obavezno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pa ja najbolje da se zalepim za plafon,pa tako da visim, vec sam sama sebi smesna (ili zalosna), pretvoricu se u sismisa koliko visim [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

zvezdica009 -> RE: Folikuli (17.3.2010 13:03:37)

Daj Boze [sm=smiley1.gif] Inace ima ja da ih slozim [sm=smiley36.gif]

leba ti kad vec slazes slozi i moje plizzzzzzzzzzzz[sm=smiley36.gif]

kleopatra* -> RE: Folikuli (17.3.2010 13:05:14)

pa ja najbolje da se zalepim za plafon,pa tako da visim, vec sam sama sebi smesna (ili zalosna), pretvoricu se u sismisa koliko visim [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

I ja sam visila pa nista[sm=smiley36.gif]

Marija Magdalena -> RE: Folikuli (17.3.2010 13:06:02)

Znas kako to moj ginekolog zove ???? LUSTER PARTY [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A ne brini za planete kad krenem u pohod ima za sve da resim situaciju [sm=smiley36.gif]

Marija Magdalena -> RE: Folikuli (17.3.2010 13:06:48)

I ja sam visila pa nista[sm=smiley36.gif]

izgleda da nisi kvalitetno visila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>