cvrcak 81 -> RE: Pretrage i hormonska terapija (11.7.2011 22:39:15)
|
slazem se sa degu[sm=bravo.gif],ja sam krenula da cackam po netu nakon 4 meseca od pokusavanja da dobijemo bebu,i iskrena da budem vise sam stvari saznala od neta i forume nego lekara.Racimo moji prethodni ginekolog mi je nakon sto sam se pozalila da imam probleme sa zacece rekla"pa polako pa bice to,vi ste mlada"[sm=smiley7.gif]htela sam da joj vrat pregrizem,kao da trazim da rodim neku drugu vrstu-RECIMO SLONA[sm=smiley36.gif],..Tako sam se i gruvala sa amerikancima na nekim njihovim forumima,oni tvrde da stres utice na zacece ja sam se ubIla od smeha i uverljivim naucnim dokazima im zapusila usta.Elem,po nekoj mojoj teoriji,ne postoi ni jedan drugi razlog sem neka smetnja u organizmu bioloske prirode e ne kineticke ,(hormonai ,bakteruje,asa)zbog cega ne dolazi do zaceca.Najbolji dokaz su drugi sisari koji nemaju probleme sa zacecem,a i vecim delom smo i mi krivi jel smo nasim ponasanjem '"zbunili prirodu"zato treba samo kopati po analize i leceti uzrok,a ne posledice,i samo hrabro,bez oklevanja i odustajanja...
|
|
|
|