Veca77 -> RE: Pretrage i hormonska terapija (2.6.2010 11:30:22)
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi A zasto mislis da nema nista od bebe? Meni iskreno nije jasna ta teorija...nemoj da se ljutis.. Evo ti moj primer.. 21dc- progesteron 50 29 dc- beta 320, progesteron 22 Zato sam na dopingu od samog starta... Iz tog razloga ja govorim, i lekari takodje koji su me tome naucili da kad radis betu tj kad uvrdjujes trudnocu radis i progesteron da te on ne bi zeznuo ako je bebac tu.. Jer ako je on mali i pada konstatno, prokrvaris i zametak ode.. Cipiiiiiii, plavusice jedna, hvala ti na informacijama!!! Vidis, ja nisam vadila betu tog 26dc, a mozda je trebalo! Ko zna? Ubuduce cu ga vaditi! Ciklus mi je trajao tacno 28 dana i 29 sam prokrvarila, tj stigla [sm=hudicek1.gif]! Ja sam nesto googlala i na wikipediji, na grafikonu, videla kretanje progesterona u toku zdravog menstrualnog ciklusa i tacno se kretao kao moj, tj. sa blagim padom pred kraj ciklusa sto nagovestava dolazak [sm=hudicek1.gif] i novog ciklusa! Sad cu da radim i betu i progesteron, kad ti kazem!!! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|