pepino -> RE: Pretrage i hormonska terapija (26.4.2010 9:24:18)
|
Skopska,malo si me zbunila! I ja imam policistican jajnik i imala sam stimulaciju prije,ali samo klomifenom,mislim da su tako i ostale djevojke!?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Mozda grijesim,ako postoji i taj nacin kao sto ta doktorica pokusava kod tebe,javice se neko! Nego ja se ne razumijem stvarno za sta se pije taj dabreston,ja sam pila dobroston a on je nesto drugo,u toku trudnoce,da je ocuvam,za ucvrscenje ploda,a cini mi se bromergon da sam pila kada sam imala spontani pa su mi ga dali za grudi,jer su mi bile pocele oticati zbog mlijeka!Tako da ne znam u koje svrhe se mogu piti jos ti lijekovi,ali tvoja Dr. vjerovatno zna sta radi!? Mozda sam i ja nesto pobrkala,javice se neko vec sa boljim znanjem od mene! Ja mislim da smijes imati odnose,ali nemoj me drzati za rijec,to je moje misljenje,ja nisam doktorica i nisam uzimala lijekove u te svrhe kao ti! Mislim da ne smijete imati odnose bez zastite da bi ti to doktorica rekla,morala bi,jedino ako je neka nemarna!? Ako mozes nazovi je pa je pitaj ili otidji do nje,tako ces biti najsigurnija sta i kako smijes! Srecno!
|
|
|
|