bluka -> RE: Pretrage i hormonska terapija (18.2.2010 15:16:16)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 meni je pocetkom ove godine dijagnostikovana hipotireoza i hasimoto. pre terapije tsh mi je bio 35, sada mi je 7,4, pijem letroks 75 ug. sledece nedelje idem na kontrolu,nadam se da ce mi tsh biti u normali [sm=bravo.gif] inace radimo na bebi vec skoro godinu dana, imala sam jako slabe ovulacije pa nisam mogla da zatrudnim [sm=smiley19.gif] valjda cu ovaj mesec imati ovulaciju pa ce valjda i [sm=duda.gif] doci. ako ima jos neko ko ima hipotireozu neka mi se javi da cujem iskustva drugih,koliko im je trebalo da zatrudne i da li je sve ok? ja inace imam sve simptome hipot.stalno sam umorna,naglo sam se ugojila,iskacu mi bubuljice,nervozna sam...ma sve moguce simptome imam [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] nisi sama, imam i ja problema sa štitnom, samo imam hipertireozu i uglavnom sve simptome, od nepodnošenja vrućine, lupanja srca, tople kože, opadanja kose, jedino mi kilaža nije puno varirala, par kg gore-dole. poslije višemjesečne terapije, sad sam na min dozi lijeka i nadam se da će hormoni ostati stabilni, a terapiju ću piti još sigurno god, dvije, i to ako hormoni ostanu mirni. tek sa normalnim vrijednostima hormonima može doći do trudnoće.
|
|
|
|