Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tijana86 Ja sam pusaila kao turcin od svoje 16 godine pa sve dok nisam saznala da sam trudna sa V to je bilo u 22 godini , po paklu , dve . Pa nisam pusla sve do V 40-tog dana , i evo opet sada prestala kada sam saznala da sam trudna . Meni je zao da trujem to malo stvorenjce koje nije ugledalo jos ni svetlost dana . Mnogi kazu sta ga trujes samo ce da propusi , e pa nece dok sam ja ziva . A ako ce da se truje neka se truje sam ja necu da mu pomazem u tome ! IZVORNA PORUKA: JMPM Tijanaaaa, pa zasto si uopste ponovo pocinjala??? Ajde istraj sada i nemoj pocinjati ni posle 40 dana. Moj savet IZVORNA PORUKA: limunada ja nikada nisam pusila,izlazila,non stop bila u krugu pusaca i nikada sada,udata,problemi i uhvati se za cigar,mada znam da nebi trebala.evo danas nisam kupila cigare,trudim se da ne postanem pusac mada svi oko mene puse ufff IZVORNA PORUKA: tijana86 IZVORNA PORUKA: JMPM Tijanaaaa, pa zasto si uopste ponovo pocinjala??? Ajde istraj sada i nemoj pocinjati ni posle 40 dana. Moj savet Pa nadam se da necu , imam jak karakter, kao i kg sto sam skinula , tako necu opet pocinjati. A prosli put sam pocela kao ajd uz kafu uz ovo ono i zadnjih 8 ili9 meseci sam pusila po 2 kutije . MA istrajacu ja ! Za mog Vukasina i moju bebanu ! IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ja imam krize još uvek, ponekad...tako bih slatko izdžimila na terasi, mislim da bih uvukla celu cigaru u jednom dimu. Ali nisam povukla nijedan dim već 9 meseci, i sigurna sam da i neću. Ja sam zavisničkog karaktera, megaloman i u retko čemu imam granice, tako da kod mene nema jedna cigareta ponekad. Ili pušim ili ne, i biram ne...samo pomislim da svako jutro moram da izlazim na terasu, ili da idem da kupujem cigare čim otvorim oči...smrdljiva kosa i odeća...no thanks IZVORNA PORUKA: Jeca* IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ja imam krize još uvek, ponekad...tako bih slatko izdžimila na terasi, mislim da bih uvukla celu cigaru u jednom dimu. Ali nisam povukla nijedan dim već 9 meseci, i sigurna sam da i neću. Ja sam zavisničkog karaktera, megaloman i u retko čemu imam granice, tako da kod mene nema jedna cigareta ponekad. Ili pušim ili ne, i biram ne...samo pomislim da svako jutro moram da izlazim na terasu, ili da idem da kupujem cigare čim otvorim oči...smrdljiva kosa i odeća...no thanks kao da sam ja ovo pisala sa razlikom sto ja sad slavim 4god od kad ne pusim IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ih, ti si to na vreme...meni je baš krivo što sam pušila trudna, iako sam tada nalazila milion i jedno opravdanje, čak i neku polupodršku lekara...sad mi to zvuči totalno glupo.Treba otvoriti neke grupe podrške, poput AA, za bivše pušače i one koji žele da prestanu da puše
|