Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:13:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam ostavila cigarete onog momenta kada je pored mene u autobusu sela devojka, skockana, lepa.. a smrad od cigareta izbija iz nje i VEĆ požuteli prsti... ostala sam zgrožena, pomislila sam kako se sigurno neko tako zgadio i od mene, kako će i meni požuteti prsti... čoveče, stresla sam se od te pomisli.. nikad više nisam zapalila, niti pomislila na cigaretu!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:28:20
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Odštampala sam sebi prvi post, i sada ću da ga zalepim ovde u kanc, možda bude imalo efekta... Tasha samo hrabro Ma kad sam ja mogla prestati moze svako! Samo ne treba forsirati,i ne donositi odluku iznenada,verujte da sam ja mesecima o tome razmisljala svaki put kad palim cigaru i psihicki se pripremala za taj cas kada je jednog dana necu pripaliti i vise mi nece trebati!!
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:49:50
|
|
|
|
Sneža
|
Joj ova tema mi je rak rana ali kako da ih ostavim kad volim da pusim??????
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:50:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:53:02
|
|
|
|
Sneža
|
Ana ne smej se mojoj muci,upravo sam ispusila cigaru,kad bih dunula u nekog sparusio bi se u sekundi
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:56:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ej Snežo, aj se takmičimo koja ima jači karakter. Otvorimo temu: NO SMOKING: Sneža vs Tasha, pa da vidimo koja duže može.
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:57:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Vas dve ste blesave!
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:58:54
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ej Snežo, aj se takmičimo koja ima jači karakter. Otvorimo temu: NO SMOKING: Sneža vs Tasha, pa da vidimo koja duže može. Joj Tasho nemoj jos,cek jos jedno nedelju dana da se napusim cigara kao luda pa ce mi valjda prisesti,jel moze??
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:59:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni treba neko sa kim ću da se inatim, da se dokazujem. Samo ne znam što to ne radim sama sa sobom.
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:59:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde Snežo, od 1. juna. ALI OZBILJNO!
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 9:59:45
|
|
|
|
lelic
|
kad bi pusile kao ja 3 mjeseca mi bude steka nebi morale ni prestajat ma moze se bez cigara nemogu da shvatim kako neko moze rec ja nemogu da ne zapalim
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:00:11
|
|
|
|
Rivana
|
Ja nikada nisam pusila nikada me nije ni privlacilo da zapalim.
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:00:44
|
|
|
|
Rina
|
Moze i ovo da visi u kancelariji ,pored kompa eventualno
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:00:56
|
|
|
|
Anastazija
|
prestala sam pre 3 meseca.. samo sam je ugasila.. i gotovooo!!
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:01:28
|
|
|
|
Ana RR
|
tako treba
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:01:52
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ajde Snežo, od 1. juna. ALI OZBILJNO! Ajde,ali najozbiljnije!!!Jao vec me hvata frka,ali HOCU!!!!!!!Koliko je to dana...jos 10
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:02:51
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Sneža ....cek jos jedno nedelju dana da se napusim cigara kao luda pa ce mi valjda prisesti,jel moze?? E ovu metodu mm cesto proba i jos mu nije upalila
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:06:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Onaj kostur izgleda kao da puši džoint a ne cigaru. Ne mogu to da okačim u kanc! Hajde Snežo! Jutros gledam kroz prozor od taxija, žena šeta kuče i puši, neki dečak pored ide i pali... baš je to gadno.
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:07:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Gadno, kažem ja!!
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:09:18
|
|
|
|
Anastazija
|
Pokušajte prosto da se dogovorite sa sobom, pravite sve veće razmake između cigareta, pa kada dođe 1., biće vam lako da ih samo izostavite iz menija.. Ili prosto recite mrš đubretu
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:10:00
|
|
|
|
Sneža
|
Idem na malu pauzu
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:10:25
|
|
|
|
Ana RR
|
na puš pauzu
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:12:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija pa kada dođe 1.,
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:13:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Misliš Prvi Jun?
|
|
|
|
RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!) 21.5.2009 10:14:26
|
|
|
|
Anastazija
|
aha...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?