Drbubi -> RE: Bolan rast zubica (9.10.2010 8:52:42)
|
Drage mame sa vise iskustva od mene, imam pitanje za vas. Moja mala danas puni 5 meseci i vec neko vreme, recimo 2 meseca puno bali, svakoga dana sve vise i vise, sve trpa u usta, pelene, cebe, rucice, prste svoje i tudje, bas deluje kao da se ceska... i jos su joj desni na mestu gde treba da izbiju donje jedinice otecene i nekako belicaste, ali nije tvrdo kad pipnem to mesto. Znam da to mogu biti zubici jer je jako nervozna vec desetak dana... Sinoc oko 2.30 ona zaplace, sto se desi u toku noci pa joj samo dam dudu i ona nastavi da spava a sinoc je to bio neverovatan plac. Uzmem je u ruke i vidm da je topla, izmerim temperaturu ispod pazuha: 38,1. MM je istusira a ja joj dam paracetamol i za nekih pola sata temperatura spadne na 37,1. Do sad je imala temperaturu samo nakon vakcine i eto sinoc. Jutros nema ali se opet probudila uz plac pa sam joj odmah namazala desni gengigelom i ona se primirila. Elem, moje pitanje je sledece: da li da se zabrinem zbog te temperature ili je to od zubica?
|
|
|
|