RE: Bolan rast zubica (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

snješka -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 22:57:16)

Tasho, koliko Mare ima zubića? [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:01:46)

Nema zube. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

snješka -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:06:12)

Aaaaaa??? Nijedan ni na pomolu?? Hahahahaha, sunce malo slatko. Biće, polako. Čini mi se da će to biti kad krenu da će sve jedan za drugim. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:08:34)

Zato ja i pitam dal je ovo sada posledica bolesti ili će napokon neki zub.
Večeras mi mm pruži prst, kaže "Hoćeš da grizeš tatu?", a on oprezno, tek tek stisnuo i pljunuo. Onda stavio svoj prstić, malo stisnuo i izvadio prst. Dudu glođe, i onda se rasplače i tresne je o zemlju. Žvaće stolicu za hranjenje, pragove, ogradicu. Prija mu mokra krpa (pre neki dan je skinuo sa trika mm-ovu mokru čarapu, jedva sam mu oduzela).

ivaj -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:10:32)

IZVORNA PORUKA: Tash

Sad sam off, ali moram da pitam. Jesi radila nešto sa tim osipom? Meni je pedijatar rekao da puderišem, a baš i ne vidim što bih, to nije vlažan osip, već suv, u ravni kože, da sam slepa i da samo pipam, ne bih znala da ga ima. 

I meni su rekli da stavljam puder ali nisam.Sto ti rece nekako sam imala osecaj da nema potrebe za tim,ne znam zasto.

Mivica -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:13:02)

Joj, Tasho, meni je to slatko! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
Kad dobiju zube, više nisu onako bebaste bebe, nego samo bebe. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Todor je balavio od 4. meseca, toliko da je to neopisivo...A onda je to prestalo pre nekih 10 dana...
U četvrtak se pojavio prvi zubić, a već u petak drugi. Nisu bili propraćeni bilo kakvim simptomima, baš kao što nam nisu bili ni najavljeni. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

On je danas napunio 7.

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:13:33)

Pa ja sam stavila, tačno je krenulo od lica, koje ja sada već skoro skroz ok, i spustilo se na leđa i grudi, koji su manje crveni nego juče, i danas se spustilo na rukice i malo butkice. Nadam se da sutra već prolazi, jer, ne bih previše da ga puderišem, i ovako je bre suv, trebala bih ga mazati kremom a ne puderisati. 

snješka -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:13:50)

Meni nekako miriše na zubiće. Tako isto i Viktor radi. Najviše voli one loptice skočice. Danas je nekako otvorio vrata ormarića u kupatilu i našao tampone. Sjeo na pod i žvakao do besvijesti. Vidim ja on se umirio. Pošto mu je godilo i bio sav srećan, a i kad sam pokušala da mu oduzmem on počeo plakati, ja mu pustila. Bio je miran pola sata sigurno.

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:14:58)

Mivice, tako su i Luki izbijali zubi. Imao je 9-10 meseci, i kad su krenuli, kao kokice, ali bez ikakvih simptoma i problema.
Ali Luka i Marko su kao dupe i oko.

snješka -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:15:30)

Pa ja sam stavila, tačno je krenulo od lica, koje ja sada već skoro skroz ok, i spustilo se na leđa i grudi, koji su manje crveni nego juče, i danas se spustilo na rukice i malo butkice. Nadam se da sutra već prolazi, jer, ne bih previše da ga puderišem, i ovako je bre suv, trebala bih ga mazati kremom a ne puderisati. 

Kao da sam negdje čitala da osip može da se pojavi i kod rasta zuba.

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:16:54)

Da, ali ovo nije to. Ovo je od trodnevne groznice. 

Nensi* -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:17:20)

Vuku su sa 7 meseci izbile donje jedinice,a tek sa godinu dana gornje. Dvojki nema ni na pomolu,a sve zivo trpa u usta,sad se navukao na dudu jer smo mu je davali na plazi na moru da ne bi jeo sljunak.

Sanjica26 RR -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:20:05)

Evo nama se taman malo smirila prehlada sad nas muce desni. I ne moze od bola da zaspi.

snješka -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:22:06)

Srce malo. Baš mi je žao. A da nije i groznica od toga ili?

Mivica -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:25:10)

I moji su totalno različiti, Borisu je prvi zub izašao sa 5,5. Uopšte nije balavio. Ali, nije imao ni probleme tipa nervoza, temperatura... On ništa nije stavljao u usta osim svog palca, a Todor bi nas sažvakao sve koliko nas ima!

I čini mi se da je sa godinu dana Boris imao 10 zuba.

IVA 11 -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:25:19)

Nama izbijaju trojke, samo sto ne probiju desni a nabubrile skroz...Mislim da se najteze podnose, strasno...

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:27:45)

IZVORNA PORUKA: snješka

Srce malo. Baš mi je žao. A da nije i groznica od toga ili?

Ne. KLIK

snješka -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:32:10)

Aha, nisam bila baš u toku. Ok, bitno je da je sad dobro. A i zubići će brzo. Moje drugarice ćrkica je prvi zub dobila sa 13 mjeseci, ništa strašno.

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:33:52)

Ajao, ne mogu bre da slušam ovo cviljenje još 2 meseca! 

snješka -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:40:36)

Ma ne, ne mora da znači da će isto. Možda Maretu prvi izbije već ujutro. Kažu da su petice najbolnije, mi ih kod Selene nismo ni osjetili. Već kod Viktora osjetimo svaki, a ima ih 4. Krenule mu i dvojke pa trpa sve i svašta.

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (24.7.2011 23:42:14)

Ja Lukine petice ne znam kad su izrsle. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ana77 -> RE: Bolan rast zubica (25.7.2011 17:35:30)

Gornje jedinice su bile najgore, a sa trojkama se mucimo bas dugo. Samo sto jedna nikne, krene druga. Mislim da sad nice treca. Grozno je boli, danas kuka ceo dan :(. Dvojke, donje jedinice i cetvorke prakticno nismo ni osetili.

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (25.7.2011 17:56:07)

I opet je noćas vrištao, tražio da jede, vrisne iz čista mira tokom dana... 

Anoniman -> RE: Bolan rast zubica (1.8.2011 10:47:23)

Nini izgleda kreću jedinice (gornje) i danima slabo jede. Neće ništa na kašiku, samo mleko. Pije mleka i soka baš puno, a voće, ručak na kašikicu ni da lizne. Da li su i vaše bebe bile samo na mleku dok su im izbijali zubi?

IVA 11 -> RE: Bolan rast zubica (1.8.2011 11:22:26)

Da to je normalno da samo piju tecnosti, desni ih bole pa im je tesko da zvacu... Samo gel i naprijed, kad jedan izbije, svi sledeci ce kao kokice! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>