Mikica89 -> RE: Vanmenstrualno krvarenje izazvano hormonima (3.5.2016 10:06:56)
|
Cao svima, Vec nekoliko meseci mi se desava da 7-8 dana pred menstruaciju krene da mi curi neka tecnost cija je boja nekad svetlo roze(kao sukrvica), nekad braon, a nekad i nesto kao sivo i bukvalno nekad sve boje promeni u jednom danu. Bila sam kod ginekologa, prvo mi je bio nadjem enterokokus u cervikalnom brisu pa sam koristila Macmiror, otisla na kontrolu i nalaz mi je bio uredan. Medjutim, simptomi nisu nestali, onda mi je nadjena kandiida u malom broju (ne znam koliko tacno posto je nalaz bio kod doktorke) i koristila sam Ginodaktanol i opet sve isto. A doktorka je rekla da ne treba da dolazim na kontrolu zbog kandide jer nije nista strasno. Ne osecam nikakav svrab ni peckanje. U martu sam radila progesteron 19og dana ciklusa i bio je 32, doktorka kaze da je to odlicno. Radila sam mikoplazmu i ureaplazmu i to mi je ok. Planiram trudnocu, ali nikako da se sredi ovo pa se bas nerviram. user posted image Da li se nekom desavalo nesto slicno? Vise ne znam sta da radim, razmisljam i da promenim lekara, mozda treba da uradim neke druge nalaze. Izvinjavam se sto sam se ovoliko raspisala, ali bas se brinem. Ako neko ima neku ideju kako da resim ovo mnogo bi mi znacilo.
|
|
|
|