Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 0:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa i ja to kažem. Jesam to rekla?
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 0:33:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa i ja to kažem. Jesam to rekla? Aha, to si ti rekla pre nego što sam ja rekla potpisujem
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 0:34:37
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 0:41:24
|
|
|
|
cipiripi
|
za Tv se podrazumeva "ve ve ve ringeraja tacka rs" zasto? 1.posle www se podrazumeva tacka i to svi znaju 2.naglasavanje tacke posle "ringeraja"znaci da je jedna rec i to je prednost jer je lako pamtljvo. 3. "..tacka.rs" bitan je domen. ljudi su navikli na yu domen ali cini mi se da su se jako brzo prilagodili domenu rs, a postoje co.rs. i rs. Automatski ako se naglasi tacka posle reci RR domen rs ce zvucati bolje (ucice u usi ljudima to ringeraja tacka rs) 4. zamislite situaciju..gledate tv...ide kajron "www.ringeraja.rs" a voditelj cita "...na sajtu ve ve ve ringeraja tacka rs" meni to deluje ok, i najlakse sto se tice pamcenja, jer kako pise tako nek ga i procita ..a za radio sam i dalje za dugu varijantu napisanu par postova iznad..
< Poruku je uredio cipiripi -- 22.12.2009 0:43:57 >
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 3:45:30
|
|
|
|
Verus
|
Slazem se sa ve ve ve-mada meni isto i w w w dobro zvuci Salim se, mislim da je ve ve ve prihvatljivo za nase prostore. Kad se prosirimo na ostatak sveta, onda mozemo dablju dablju dablju
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 8:40:33
|
|
|
|
guppy RR
|
Još malo mozgajte, a mislite na RADIO
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 8:43:04
|
|
|
|
Jeca*
|
ja uvek kažem V V V RINGERAJA TAČKA RS Znate ono...izvinjavam se na necenzuri: koliko dupeta toliko stavova
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 8:57:34
|
|
|
|
guppy RR
|
imenjakinjo moja, i ja uvek kažem V V V ringeraja TAČKA r s
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 10:21:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jaaakooo zanimljivo pitanje Čitam ga kao ve ve ve ringeraja r s. Jeste pravopisno potpuno neispravno, ali šta ćeš... jedno je pravopis, a drugo ono što je ljudima u ušima. Mada, mogla bih isto tako da se opredelim i za ve ve ve ringeraja er es - to je ispravnije. Ako navodimo tačke, onda mislim da bi trebalo navesti obe tačke, ili nijednu.
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 13:48:27
|
|
|
|
Lu
|
ve ve ve ringeraja rs
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 14:10:08
|
|
|
|
viking
|
Ja sve sajtove čitam bez www i bez tačke jer su danas svi toliko komjuterski pismeni da se to podrazumeva. Osim toga, i da ukucam naziv sajta bez www opet će mi izbaciti isto, tako da je nepotrebno. Dakle, da skratim, čitam samo ringeraja rs
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 15:05:42
|
|
|
|
Lilly*
|
Ve ve ve ringeraja er es
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 15:06:44
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Ve ve ve ringeraja er es Isto...
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 15:21:38
|
|
|
|
marince1
|
ve ve ve tacka ringeraja tacka rs
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 17:12:59
|
|
|
|
Maya21
|
ve ve ve ringeraja rs guppy nam opet nesto sprema jupiiiiii
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 17:22:43
|
|
|
|
srea
|
pisi kao sto govoris,citaj kako je napisano Vuk Karadzic nadam se da nisam pogresila
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 22:51:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ve ve ve ringeraja tacka rs Tako bih ja rekla
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 22:53:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Nedja ve ve ve ringeraja tacka rs Jedino tako mogu da prihvatim citanje adrese na radiju sve ostalo mi je predugacko, izgubim se u slusanju takodje slažem se.
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 22:56:11
|
|
|
|
Anoniman
|
mada, sad kontam ...čemu tačka posle rr ako ne ide posle v v v ? ili oba čitanja tačke ili nijedno... mada bolje mi zvuiči kada se obe tačke pročitaju... jbg, nisu svi pismeni ...
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 22:57:14
|
|
|
|
Anoniman
|
gupika je odmah rekla da ne mora da bude gramaticki ispravno, samo da cuje sta nam bolje zvuci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?