Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 0:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa i ja to kažem. Jesam to rekla?
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 0:33:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa i ja to kažem. Jesam to rekla? Aha, to si ti rekla pre nego što sam ja rekla potpisujem
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 0:34:37
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 0:41:24
|
|
|
|
cipiripi
|
za Tv se podrazumeva "ve ve ve ringeraja tacka rs" zasto? 1.posle www se podrazumeva tacka i to svi znaju 2.naglasavanje tacke posle "ringeraja"znaci da je jedna rec i to je prednost jer je lako pamtljvo. 3. "..tacka.rs" bitan je domen. ljudi su navikli na yu domen ali cini mi se da su se jako brzo prilagodili domenu rs, a postoje co.rs. i rs. Automatski ako se naglasi tacka posle reci RR domen rs ce zvucati bolje (ucice u usi ljudima to ringeraja tacka rs) 4. zamislite situaciju..gledate tv...ide kajron "www.ringeraja.rs" a voditelj cita "...na sajtu ve ve ve ringeraja tacka rs" meni to deluje ok, i najlakse sto se tice pamcenja, jer kako pise tako nek ga i procita ..a za radio sam i dalje za dugu varijantu napisanu par postova iznad..
< Poruku je uredio cipiripi -- 22.12.2009 0:43:57 >
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 3:45:30
|
|
|
|
Verus
|
Slazem se sa ve ve ve-mada meni isto i w w w dobro zvuci Salim se, mislim da je ve ve ve prihvatljivo za nase prostore. Kad se prosirimo na ostatak sveta, onda mozemo dablju dablju dablju
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 8:40:33
|
|
|
|
guppy RR
|
Još malo mozgajte, a mislite na RADIO
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 8:43:04
|
|
|
|
Jeca*
|
ja uvek kažem V V V RINGERAJA TAČKA RS Znate ono...izvinjavam se na necenzuri: koliko dupeta toliko stavova
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 8:57:34
|
|
|
|
guppy RR
|
imenjakinjo moja, i ja uvek kažem V V V ringeraja TAČKA r s
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 10:21:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jaaakooo zanimljivo pitanje Čitam ga kao ve ve ve ringeraja r s. Jeste pravopisno potpuno neispravno, ali šta ćeš... jedno je pravopis, a drugo ono što je ljudima u ušima. Mada, mogla bih isto tako da se opredelim i za ve ve ve ringeraja er es - to je ispravnije. Ako navodimo tačke, onda mislim da bi trebalo navesti obe tačke, ili nijednu.
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 13:48:27
|
|
|
|
Lu
|
ve ve ve ringeraja rs
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 14:10:08
|
|
|
|
viking
|
Ja sve sajtove čitam bez www i bez tačke jer su danas svi toliko komjuterski pismeni da se to podrazumeva. Osim toga, i da ukucam naziv sajta bez www opet će mi izbaciti isto, tako da je nepotrebno. Dakle, da skratim, čitam samo ringeraja rs
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 15:05:42
|
|
|
|
Lilly*
|
Ve ve ve ringeraja er es
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 15:06:44
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Ve ve ve ringeraja er es Isto...
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 15:21:38
|
|
|
|
marince1
|
ve ve ve tacka ringeraja tacka rs
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 17:12:59
|
|
|
|
Maya21
|
ve ve ve ringeraja rs guppy nam opet nesto sprema jupiiiiii
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 17:22:43
|
|
|
|
srea
|
pisi kao sto govoris,citaj kako je napisano Vuk Karadzic nadam se da nisam pogresila
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 22:51:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ve ve ve ringeraja tacka rs Tako bih ja rekla
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 22:53:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Nedja ve ve ve ringeraja tacka rs Jedino tako mogu da prihvatim citanje adrese na radiju sve ostalo mi je predugacko, izgubim se u slusanju takodje slažem se.
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 22:56:11
|
|
|
|
Anoniman
|
mada, sad kontam ...čemu tačka posle rr ako ne ide posle v v v ? ili oba čitanja tačke ili nijedno... mada bolje mi zvuiči kada se obe tačke pročitaju... jbg, nisu svi pismeni ...
|
|
|
|
RE: Kako čitate "www.ringeraja.rs"? 22.12.2009 22:57:14
|
|
|
|
Anoniman
|
gupika je odmah rekla da ne mora da bude gramaticki ispravno, samo da cuje sta nam bolje zvuci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?