RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

dijana1* -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (22.9.2013 22:41:55)

IZVORNA PORUKA: Lu

Moj popije antibiotik čim mu izađe bubuljica na licu,dalje da nepričam[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mtajcica83 -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (22.9.2013 22:52:06)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: Lu

Moj popije antibiotik čim mu izađe bubuljica na licu,dalje da nepričam[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

I moj, on odmah sam sebi ukljuci terapiju, [sm=hudicek1.gif]

dijana1* -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (22.9.2013 22:57:44)

Moj kupi 4 kg limuna, hladnu vodu, sumece tablete, lezi dva-tri sata i ceka da prodje, sto je nemoguce. Kako padne mrak ide da igra fudbal kao da se preznoji bice mu bolje ustvari bude jos gore..... pa mu izadje herpes, normalno kada nema mira.

Tiziana -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 16:54:01)

Evo prijavljujem se i ovde.

Moj boga mi lezi 2-3 dana cak i kad mu je bolje,ali i dalje lezi i separatise se od nas kako bi lepo prelezao sta god da ga je snazlo.
A ja ne umem da se iskuliram koliko me nervira to prenemaganje.Ali sam skapirala da je 90% muskaraca u tom fazonu. Ne znam kako im nije neobicno zasto se mi nikada toliko ne razblimo kao oni!

vikiveki -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 17:00:09)

I moj muž spada u tih 90 posto što se prenemažu kada kinu...Moj je još u godinama,15 god je stariji od mene, pa samo kuka čim ga malo ruka zaboli on misli ko zna šta mu je....u početku sam se i ja stvarno brinula da nije stvarno bolestan..išao na sva ispitivanja i snimao i pluća i stomak,redovno kontroliše krv...i zdrav kao dren...a ja ćutim i sve trpim kao mene ništa ne boli i kad me dr pošalje na redovnu kontrolu a rezultati ništa ne valjaju.

Didy -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 17:03:43)

Mm kad je bolestan, legne u spavaću u krevet i ne izlazi iz sobe sve dok deca ne legnu (uveče ili prepodne, nebitno) i onda siđe u dnevnu šetka se, sprema nešto da jede... Kako su se deca probudila - Jao, idem ja da legnem, evo opet mi je loše.[sm=hudicek1.gif]

nata11 -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 17:06:20)

Izgleda da sam ja srecnica sto moj nespada u ovu grupu [sm=smiley36.gif] Mada je to jos gore. Njega je nemoguce naterati da ode kod dr. a nemate pojima koliko to moze da bude iritantno. Bukvalno ga moras moliti da ode kod dr.

viktori -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 17:23:00)

IZVORNA PORUKA: Janncica

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Inace na eng postoji strucni naziv za njihovo razboljevanje: "man flu" i tretira se kao "teska" bolest [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]
Moj je tezak kad se razboli...Ide mi na zivce i uglavnom kad vidim da se sprema "umiranje" pocnem veliko spremanje kuhinje,spajza,garaze... [sm=smiley36.gif] Da ga ne gledam i ne slusam.
Stenje po ceo dan(kao slonce da radja),po celoj sobi su maramice iskoriscene,case sa limunadom,ferveksom,obicnom vodom... [sm=smiley12.gif] I svaka prehlada,virus,grip je najgori sto je do sada svet video.tako mu nikad nije bilo lose i ko zna sta ga je to uhvatilo...I da ne zaboravim najvaznije,nije kao sto je meni bilo(ako se od mene zarazio).[sm=smiley7.gif]

Kud sam i usla u temu,samo sam se iznervirala.[sm=smiley36.gif]

ahahhahah jel nama isti muz? ahhahahha
e kad smo vadili zube i meni hirurg kost sekao maltretirali se samo tako, a on normalno vadio zub i krecemo kuci. Kaze meni
hirurg ako bilo sta bude zovi me odmah ipak smo mnogo sekli lalala i da mi spisak lekica...a izlazimo mene mm pita a sto meni nije rekao da ga zovem znas koliko ovo mene boli
a posle kad ga je boleo umnjak kaze nije kao tebe jace me boli!

viktori -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 17:25:53)

IZVORNA PORUKA: nata11

Izgleda da sam ja srecnica sto moj nespada u ovu grupu [sm=smiley36.gif] Mada je to jos gore. Njega je nemoguce naterati da ode kod dr. a nemate pojima koliko to moze da bude iritantno. Bukvalno ga moras moliti da ode kod dr.

moj nikada ali nikada ne ide kod dr, imaju neke sistematske na poslu i kao to je dovoljno mogu misliti kako ih opsluze

Didy -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 17:33:58)

I mm nerado ide kod doktora, draže mu je da se kod kuće prenemaže. A zašto ne ide? Jer mu doktor svaki put kaže - Nije vam ništa, nalaz krvi kao da ima 18 godina. Jednom mu je dr rekla - Ako vam samo treba da otvorimo bolovanje, otvorićemo, nije problem, ali ja ništa nisam našla konkretno. I on se tu iznervirao, kao uvredio se najstrašnije.[sm=smiley29.gif]

Štetica -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 18:47:21)

Ako ima temperaturu 36.7-36.8,to je prenemaganje kao da ce da umre istog momenta. Pre neki dan je bio nesto "slomljen",i naravno odmah je daj toplomer,temperatura 35.6,i naravno konstatacija da je toplomer neispravan jer se oseca kao da gori i to je najmanje temperatura 39. Ludim od tog njihovog prenemaganja i umiranja svako malo.

Ivanka 75 -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 18:49:16)

Mm legne, cuti po ceo dan i ne reaguje na oklinu po 3 dana fok ga ne prodje, tj dok on ne odluci da smo dostojni ne samo njegovog fizickog prisustva nego i glasa

vikiveki -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 18:53:10)

A moj hoće bogami i na ono snimanje krvnih sudova, a mislim da bi išao i na magnetnu rezonancu....da bude siguran da je si[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]