viktori -> RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA (21.11.2013 17:23:00)
|
IZVORNA PORUKA: Janncica IZVORNA PORUKA: Bebilina Inace na eng postoji strucni naziv za njihovo razboljevanje: "man flu" i tretira se kao "teska" bolest [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Moj je tezak kad se razboli...Ide mi na zivce i uglavnom kad vidim da se sprema "umiranje" pocnem veliko spremanje kuhinje,spajza,garaze... [sm=smiley36.gif] Da ga ne gledam i ne slusam. Stenje po ceo dan(kao slonce da radja),po celoj sobi su maramice iskoriscene,case sa limunadom,ferveksom,obicnom vodom... [sm=smiley12.gif] I svaka prehlada,virus,grip je najgori sto je do sada svet video.tako mu nikad nije bilo lose i ko zna sta ga je to uhvatilo...I da ne zaboravim najvaznije,nije kao sto je meni bilo(ako se od mene zarazio).[sm=smiley7.gif] Kud sam i usla u temu,samo sam se iznervirala.[sm=smiley36.gif] ahahhahah jel nama isti muz? ahhahahha e kad smo vadili zube i meni hirurg kost sekao maltretirali se samo tako, a on normalno vadio zub i krecemo kuci. Kaze meni hirurg ako bilo sta bude zovi me odmah ipak smo mnogo sekli lalala i da mi spisak lekica...a izlazimo mene mm pita a sto meni nije rekao da ga zovem znas koliko ovo mene boli a posle kad ga je boleo umnjak kaze nije kao tebe jace me boli!
|
|
|
|