Moja sreca
|
Evo i mog iskustva..ni dobro ni lose...sredina.. Trudnocu nisam vodila u bolnici,vec privatno,i kad god sam morala nocu da idem na odeljenje svaki put su me ladno otkacili jer nisam njihova trudnica.Moja dr me je poslala kod dr Sekulica,koji poradja njene trudnice,rekla mi je da sutradan ujutru u 8h budem na odeljenju.Medjutim,uvece sam imala bolove,i ona mi kaze idi ipak za svaki slucaj,i odem,ali me dr Popovic vrati kuci sa sve kontrakcijama.I odem ja ujutru,dr me pitao jel bi se porodila taj dan i dogovorimo se da ostajem,zakaci me na indukciju,i kaze do 18h ces biti mama,i zaista je bilo tako,u 17.50 sam se porodila.Babica je bila ok,madjarica,ne secam se imena,i sestrice su bile ok,koliko se secam,porodjaj zavrsen vakumom,usili me i izveli iz boxa,posle 1h me odvezu u sobu,ali sma svo to vreme krvarila,svako malo su dolazili da mi stiskaju stomak,i u 1h posle ponoci me odvezu u salu,urade reviziju,opet usiju jer su mi od napona da izbacim ostatke posteljice konci popustili,sutradan me zakace na transfuziju,posle je sve bilo ok.Nisam imala vezu,nisam nikoga tamo poznavala,jedina veza mi je bila moja dr,ali je bilo cascenja i kontam da su zato babica i sestre dolazile svakih 15min da vide kako sam pre porodjaja.Medjutim,eto ni to nije pomoglo da prodjem super,ali nisam ni prosla tako lose. E sad me zanima ko je u bolnici jos dobar,jer radimo na drugoj,a drugu trudnocu necu da vodim kod one dr,jer mi je precutala da beba ima pupcanik oko vrata,a imala sam potpuno poverenje u nju,i trebala je da mi kaze,a ne da u pola porodjaja to cujem. Kako god.. A porodiliste-nije lose,kontam da je bolje od onog starog,cisto,hrana bljak..
|