flamingos -> RE: Razgovori mama 03/24 (23.3.2024 17:36:48)
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Secam se Ivana, pomno sam citala kad si pisala. 🙂 Ovo im je super da vide gde su sa znanjem. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobar dan. Ovaj probni maturski im je bitan da znaju sta ih otprilike ocekuje u junu. I da nije mnogo strasno sve to. Zadaci sigurno nisu svi laki, ali snaci ce se vec oni.Prosli smo to pre dve godine, al me opet ceka za sedam godina 😁 Kaze moj sin u poredjenju sa zadacima iz juna prosle godine, matis je bio tezi sad, a on je inace jako dobar iz matisa. Prosle god smo mu uzeli jedan privatan cas iz matisa jer se on bio istripovao da ne zna nesto, i zena nam rekla molim vas nemojte da me zovete i da bacate pare, skoro pa on meni moze da objasni, ne ja njemu. Sve u svemu prodje i to, sledeca stanica ekskurzija🙂 Lazanja mi je ispala vrh. Pijem neki fini roze i sad cu da nadjem neku romkom da se opustim. Flam koju operu gledaju? Divno sto ih vode. Tizi,ne znam koju operu gledaju.Javiću kad se vrati.Da,divno je što ih vode.I vreme je lepo,neka uživaju.Super je i putovala.Bravo za tvog sina!Odmaraj i lepo provedite vikend.❤️
|
|
|
|