Tiziana -> RE: Razgovori mama 01/24 (19.1.2024 22:07:29)
|
Cao devojke drage. Sta radite?Petak, a ja nesto nemam osecaj da je petak. Ne znam zasto. Mozda jer se u ponefeljak vracaju deca u skoli i vracamo se u onu jurnjavu.. Ne znam. Ivana, ja od drugog porodjaja patim od isijasa. Obicno me udari samo sa jedne strane i obicno ne ide dalje od pokolenice, ali sad za praznike me udarilo sa obe i u oba gluteusa i oba kuka, niz butine i listove. Bas je bilo neprijatno. Ni da sedim, ni da lezim, najbolje mi bilo da stojim. Ja znam da mi je to od sedenja i znam da moram da vezbam, ali nikako da se nateram... Vačjda dok mi oci ne ispadnu necu sa opametiti. Vidim pricate o americkim palacinkama. Ja imam neki bezveze recept pa onda stalno pravim klasicne palacinke. Dajte postavite opet taj Anin da ne moram da iscitavam unazad. 🙃Sta kazete na ovo vreme? Juce prolece, danas mraz? Sledila sam se kad sam se vracala sa posla. Moram da nadjem neku seriju da se sutra malo opustim. U nedelju se jedno dete vraca sa planine, drugo ima neki rodj na drugom kraju grada, pa kuvanje, pa peglanje pa pripreme za skolu, necu imati vremena ni tenis da pogledam..
|
|
|
|