Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 01/24 (11.1.2024 11:21:59)
|
Dobar dan. Ja obavila sta sam imala, idoh i u nabavku, brrrrr hladno je bas, bar ne duva vetar pa je podnosljivo. Lepo sam se proset_ala, vise od sat sam obilazila pijac i prodavnice 😊 Udji, izadji, udji, izadji 😁 Poterala kolica, milina. Sad da pogledam sta mi treba za casove popodne i tako... Kato, super za bebca 😊 Sanjice, lep provod kod tvojih, uzivajte, pozdravi Snele 😊 Nema Ane... Anaaaaaaaaaaa 😁 Srecko, kako je na poslu? Ja sinoc, umesto na jednu stranu za bus podjem na drugu 😭 Pa trkom nazad da mi ne pobegne. Desno imam bus oko 21:50h pa nema nijedan do pola 11 uvece, i njime idem kuci utorkom i cetvrtkom, a ponedeljkom i sredom, posto su casovi do 22h idem levo na bus (drugim bulevarom), i on nailazi oko 22:10. I tako sinoc krenem desno umesto levo a sat kuca tik tak 😂 Stigla sam na vreme. Inace, to su dva paralelna bulevara, odlicna autobuska veza, a moja kuca je na spajanju oba tako da hvatam bilo koji bus bilo da idem u grad ili se vracam. Svi idu u centar. A do centra mi treba 5 min 😁jeeeeeej
|
|
|
|