Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 12.2.2024 11:11:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Porucila sam mami i sebi po cizme.Lepo snizenje je krenulo... Idealno vreme da se ulove dobre,kozne cizme za narednu sezonu.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 12.2.2024 11:17:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Srecko, to me podseti da odem do jedne radnje da pogledam čizme koje su mi delovale ok za mene. Ja imam tanak list pa mi je teže naći nešto što nije preširoko. Poručila neku tašnicu za svaki dan. Poručila dve knjige. Poručila ulje i šampon od ruzmarina. Gledam nešto na amazonu da poručim da stigne kod tate u Frankfurt pa da mi donese kada bude dolazio. Sve u svemu, trošim pare jer mi je dosadno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 12.2.2024 12:37:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam danas, ali pre neki dan kupila sam predivan kaput, od vune i kašmira. Dugo dugo sam tražila nešto normalno, jer mi se ovi over size modeli uopšte ne dopadaju, svi nose te iste turske glomazne kapute koji plivaju oko tela, uglavnom "klinke", meni to izgleda apa drapa. A i ne voolim tu uniformisanost, svi isto nose, i dosadno je. I baš baš sam srećna što ulovih na akciji lep kaput, domaće proizvodnje je ali se radi za tržište zapadne Evrope, pa tek par komada imaju u radnji kod Vuka. Na akciji je više nego duplo skuplji od tih turskih, ali je i mnogo kvalitetniji, pa nisam žalila jer baš dugo nisam uzela sebi jaknu ili kaput.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.2.2024 12:39:29 >
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 16.2.2024 14:49:40
|
|
|
|
flamingos
|
Veš mašinu.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 22.2.2024 16:26:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Letnju tašnu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 5.3.2024 18:12:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Poručila kremu sa faktorom, retinol kremu, maske za lice.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 5.3.2024 22:39:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pantaloclne, crne, sa sirokim nogavicama.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 6.3.2024 6:35:50
|
|
|
|
17 joka
|
Ike, jesu li to ponovo u modi zvoncarice? Videh i moja majka kupila sestrinoj maloj sa mini ja se odusevih vratih u detinjstvo 😍
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 6.3.2024 9:44:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Ike, jesu li to ponovo u modi zvoncarice? Videh i moja majka kupila sestrinoj maloj sa mini ja se odusevih vratih u detinjstvo 😍 Jao jesu i to odavno. Ja ih ne nosim jer meni ne stoje, Ivka ih nesto ne voli mada ima duzina za nju ali joj se ne svidjaju. Ima i za male i za velike. A ja kupih onako elegantne, da mogu i na stiklu i na patike 😁 A nogavice ravne i siroke bogami jedno 30cm. Mislila sam da mi nece stajati ali dugacke su nogavice pa stoji lepo. Volim kad idu ispod clanaka.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 6.3.2024 9:46:28
|
|
|
|
flamingos
|
Joko,moje dete ih obožava.Ima ih kamara.Koje zvonaste,koje cele široke.Više je za ove druge-kao džak.🙄
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 6.3.2024 10:36:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Prošli vikend sam kupila kožne čizme na 50% popusta. Sad gledam još jedne da uzmem, da iskoristim popuste dok traju.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 6.3.2024 15:41:36
|
|
|
|
17 joka
|
Zavese za sobu i kuhinju i brus za dojilje i narucih spavacice i bademantil sto mi treba za porodiliste bas stizu u petak za 8mi mart 😊
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 18.3.2024 11:33:08
|
|
|
|
Srecko47E
|
Porucila sam eco egg imaju bas lepu akciju.Videla od drugarice,pa daj.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 25.3.2024 9:39:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
Patofne sinu i sebi blejzer.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 25.3.2024 10:20:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E blejzer. Srecko, gde ima normalnih blejzera? Da su postavljeni? Jer ja za koji god da se uhvatim on nema postavu.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 25.3.2024 10:59:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Poručila sebi trenerku, i serum za lice.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 26.3.2024 11:51:15
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Srecko47E blejzer. Srecko, gde ima normalnih blejzera? Da su postavljeni? Jer ja za koji god da se uhvatim on nema postavu. Projalatex-Milesevska 32,imaju i online varijantu, na instagramu ako se ne varam. Odlicni su! Sta vidis npr na slici,tako je i uzivo. Godinama se oblacim za posao kod njih. :) Odlican odnos cena-kvalitet. Blezjer koji sam uzela je postavljen,lepa prijatna postava,naramenice realno skines ili ne,opcija...A cena ,cini mi se 2800.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 26.3.2024 13:42:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad cu da ih potrazim, hvala ❤️
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 27.3.2024 10:11:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nema na cemu. Oni su izvrsni za saradnju, s tim da uplata ide na racun fizickog lica i ne salju racun. Al ajde... I da,ta ista garderoba koja se prodaje po buticima-Blok 70,treci sprat,novi deo. Ceo sprat je jedan veliki butik-veleprodaja,ali daju i komadno.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 27.3.2024 10:28:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nasla sam ih, divne komplete imaju. 😍 Garant to ovde ima po podzemnom prolazu, trebalo bi da pogledam. Ali nema ko da ode u grad (citava 4km 😂)
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 29.3.2024 19:05:17
|
|
|
|
flamingos
|
Pre par dana mi zapadoše za oko pantalone(tanke,klasične) i bluzica(kratkih rukava) i danas sam ih kupila.
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 30.3.2024 9:27:27
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Porucila sam eco egg imaju bas lepu akciju.Videla od drugarice,pa daj. Srecko, da li si zadovoljna sa eco egg? Kako pere? Da li fleke ako ih ima treba posebno da se tretiraju pre pranja?
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 30.3.2024 14:27:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cipele i haljinu😁
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 5.4.2024 10:07:46
|
|
|
|
Srecko47E
|
Porucila sam sebi suknju i majicu. Presla sam totalno na online sistem kupovine i bas mi odgovara.Jos kad ubodem velicinu ...
|
|
|
|
RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo 5.4.2024 11:21:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni je juče stigao neki letnji komplet, pantalone i prsluk.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?