Srecko47E -> RE: Letovanje 2024. (25.12.2023 10:04:25)
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Mozes li da mi posaljes link do smestaja ili kontakt u privatnoj poruci. Mozda da razmotrimo i tu mogucnost. On ne nudi polupansion, samo smestaj? Pisem gde smo bili-Sand Resort,los prilaz do smestaja.Smestaj cist uredan,renoviram,na samoj plazi,nema ljudi.Izmedju Nikitirja i Ormosa. Lepa uvalica,plicak,hladovina. Filippos 1-imaju i i2 i 3,treci je do plaze Karidi. Ovaj 1-renoviran,bas na plazi,ima travnato dvoriste raj za decu,ali-komarci ubise nocu. Generalno su problem komarci u Vuru sto se tice smestaja uz plazu. Aggelina Studios-nas favorit,godinama se vracamo. Od plaze 90,.licno sam merila. Privatan prilaz-kroz maslinik. Okolo nema ljudi,fakticki pocetak -blizu uvalica,sjajnih plaza. Na plazi je fakticki,a nije-nema komaraca! Platanos House-ima obroke ali je hrana uzas! Dorucak se ponavlja svaki dan,gazda nekulturan i bahat,apartmani mali i zbijeni,nemaju ni osnovno. Mogu ti poslati i broj,samo kada dodjem kuci,jer mi je vizitkarta tamo. ovaj nas odgovara na viber,divan covek!
|
|
|
|