Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 28.11.2023 22:46:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lelleeeee, Stanley kad prikaze Italiju iz same sustine ❤️ Taj cas su deca 8.razreda, oni su uvek poslednji. Kasno zavrsavaju u skoli pa dok dodju do nas... Nekad jedva glave drze ali vole da dolaze. Bude im zabavno. Veceras sam ih terala da set_aju okolo i da se prave da su na trgu u Veneciji 😂 Na kraju su bili super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 28.11.2023 22:48:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma divna je Italija.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 28.11.2023 22:52:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ma divna je Italija. Moja drugaricq zivi u mestu na moru, nedaleko od Djenove i stalno je na moru 😂 Kaze nikad ne mizexda ode na odmor kako treba 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 7:54:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ja volim Italiju i sve njene mane i vrline 😁. Trenutno bi me samo Kuba ili Maldivi mogli oraspoloži, podići temperaturu 😁
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 8:07:27
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Lepa je Italija.Nadam se da uskoro i mi odemo.Kad dete bude spremno za dalji put....Pijem kafu,pa da završavam šta imam u kuhinji.Kasnije da odem do grada i obavim šta imam.Valjda me posluži vreme.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 9:08:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jutro zene,nadam se da ste dobro.Na toplom i suvom . :) Kod mene klasika,raduckam po malo... Dan je krenuo sa vestima da je koleginici preminula majka. Neke vesti nas pomere i dobrooo prodrmaju. Nikad nisam znala da se nosim sa losim vestima...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 10:07:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Iskopah. 😂 Srecko, nije prijatno. Mi se na poslu trudimo da budemo sto prirodniji otkako je koleginici umrla mama pre nekoliko nedelja. Njoj javili za vreme posla, ona nama tokom pauze prenela... Tuga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 10:14:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja lezim. Opet me boli glava. Kasnije idem na casova. Srecko, mene i mm je ovih dana skroz poremetila smrt naseg kolege.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 10:15:25
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Bravo Ivanka za tebe-kažem ja da ćeš ti vrlo lako da iskopaš temu.❤Pročitah šta ste obe pisale.Tuga...I ja sam izgubila oba roditelja.Znam kako je to...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 10:16:32
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nezgodno je.Znali smo da je zena skinuta sa respiratora,da ide na bolje,ali ovo je takav sok ,da.. Prosto,ne znas kako da se postavis.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 10:18:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobar dan. Ja lezim. Opet me boli glava. Nedto protiv bolova i cetvrtinu necega za smirenje da brze prodje. Gledam jednu biljku, zove me da je zalijem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 15:10:39
|
|
|
|
flamingos
|
Mene muči migrena.Sve sam završila i sad popih lek,pa da prilegnem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 21:37:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece zene. Ja od kako sam dosla iz skole lezim. Ne pamtim da sam nekada bila bez energije. Mm sprema dorucak za sutra. Deca vezbaju. T engleski za pismeni, a S matematiku za takmicenje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 22:22:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mozda te izmorila glavobolja danas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 22:36:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I juce Ivanka.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 29.11.2023 22:44:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR I juce Ivanka. Uhhh... Odmaraj onda.. Da se vrati energija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 6:14:52
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa da završavam šta imam.Kasnije da odem po naočare.Hladno je,ali ne pada kiša.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 9:40:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jutro zene! Kod mene gnojna angina,stize. Treci put od januara ili je ovo cetvrti ne secam se vise. Smrznem se na poslu i eto ga...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 12:45:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan. Već je podne...Srećko, forsiraj med i nešto na bazi propolisa za grlo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 14:46:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ola chikite. U mojoj skoli su dosli u Spanci i Nemci, pa malo parlamo Ja sad spremam za mm i sebe rucak. Mm cisti spavacu sobu. Pojavila nam se budj, pa je besan jer zna koliko meni smeta jer imam alergiju.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 30.11.2023 16:05:14 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 15:18:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Habla Espanol? Sprechen Sie Deutsch? 😂😂😂Ako ako, parlajte, širite vidike. Vreme je toliko lepo i mirno da bi bilo greota da se pokvari 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 15:41:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Budj-gratis s hladnim vremenom. Nama se pojavila u kupatilu iznad prozora. Skinula sam bud sa vunenom carapom,potom naprskala neku zastitu. Pricam da otvara mm prozor,ali dzabe...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 22:20:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Srecko, kako je? Ja sam se ususkala i malo cu da citam. Ivanka, zavrsi li sa danasnjim casovima?
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 22:32:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece, zavrsih. Htedoh da se prijavim da sam zavrsila pa se zapricah usput sa koleginicom. Propust!!! 😊Kako glava? Srecko, kako nos?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 30.11.2023 22:34:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Budj-gratis s hladnim vremenom. Nama se pojavila u kupatilu iznad prozora. Skinula sam bud sa vunenom carapom,potom naprskala neku zastitu. Pricam da otvara mm prozor,ali dzabe... Mi imamo tu budj izand prozora u kupatilu iako je prozor non stop otvoren. Mm otvara, ja zatvaram 😂 Nema pravila za budj. Prskali ono protiv budji, nema je nekoliko meseci pa se vrati. I leti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: