Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/23 (9.9.2023 10:04:16)
|
Dobro jutro. Ja sam poranila. Uradila svasta nesto. Posle moram rucak. Dddaco, polako. Navicice se i naucice. Super je opcija ako imate mikrotalasnu da moze da podgreje. Moje nisu isle u boravak, tako da su sticajem okolnosti mnoge stvari morale da nauce. Sofi koja je mladja samostalnija je nego sto je bila T u tom periodu. Kod mene je opcija takva da dorucak, uzinu uvece (ne hrane se u skoli) rucak spremam za vikend, ali cesto kad se pojede uvece. Moraju obe da imaju sve spremljeno u zavisnosti od smene. Kad ustanem pre njih stavim dorucak, spakujem uzinu. Rucak same podgreju u mikrotalasnoj. Kad je zimsko vreme serpa je kod balkonskih vrata (tu je hladno). Izvade koliko im.treba i u mikrotalasnu. Nije bas zdrava opcija, ali evo polako sad prelaze na sporet. Na vezi smo kako koja ide i vraca se. Moja drugarica je od ove godine pocela da ostavlja dete, jer radi. Nema boravak, morale su da se sele.Razisla se i od muza. Samo bez stresa i sekiracije. [sm=smiley31.gif] Sve ce to da dodje na svoje.
|
|
|
|