Dudu25 -> RE: Cir (18.12.2009 11:57:25)
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 E mila Dudu, moj brat ima problema sa tim.. Njemu po nogama i na preponama iskaču te bbuljice, ustvari to su više čirevi, koji su na početku jako crveni, poslije se vidi da su puni gnoja, ali ih je jako teško istisnuti.. On je išao i hirurgu, pa su oni to njemu sjekli da bi izlazio gnoj.. rekli su mu da mu je to zbog urastanja dlaka, jer su mu jake dlake, uvrću mu se i rastu unutra.. E sad oni njemu nisu prepisali nikakav lijek, već su mu rekli da bi kao pripazi na ishranu, ništa puno jako, masno i td,, I da bi trebao da brije taj dio... i ja se mucim sa ovim ja neznam sta je ovo,imam samo 25god a noge su mi kao da sam bila na ratovanje negdje bas i meni tako izadje crveno pa mala bubuljica i preko nocu je to ogromno nesto pa je ja cackam izadje gnoja malo pa ja [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] kao luda od bola i onda ne mogu vise i neznam sta da radim ima li to sanse da lijecim ja sama nekako ako zna ko ili moram kod dok. a kako ti je sad brat, ja koristim flugocid kremu ali dzaba
|
|
|
|