Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 14.12.2022 20:42:56
|
|
|
|
Duškić
|
A, kiflice i kafa mogu uvek!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 14.12.2022 21:56:50
|
|
|
|
flamingos
|
Duškić,ostavljam i tebi kafu i kiflice i napustam kafanicu.Odoh na spavanje.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 14.12.2022 22:26:53
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Laku noc svima 😃
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 6:19:48
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Želi li neko kafu?Skuvala sam,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 7:23:03
|
|
|
|
dddaca
|
Moze kafa i meni
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 7:36:16
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kafa.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 9:49:37
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Moze kafa, moze kiflice
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 10:02:24
|
|
|
|
flamingos
|
Sve može.Da popijem još jednu kafu i dve su mi sasvim dovoljne.Kasnije može 2 u 1 ili kapućino i to je to.Popodne služim čokoladni kolač koji ću sad da napravim i iznenadim dete.Obično se dogovorimo šta da spramam.Sad će posle vruće pice i čokoladni kolač da jede kad stigne iz škole.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 11:24:47
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ja sad drugu kafu, mada obicni vec ranije popijem tu drugu ali sada sam nesto okasnila
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 17:33:49
|
|
|
|
flamingos
|
Izvolite-čokoladni kolač,2 u 1,kisela voda.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 20:06:08
|
|
|
|
dddaca
|
Ja citam cokoladni kolac 2 u 1 i razmisljam kakav je to 2 u 1 kolac
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 20:19:15
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Ja citam cokoladni kolac 2 u 1 i razmisljam kakav je to 2 u 1 kolac Joj Daco.Šta znaš,možda postoji i takav kolač.Svakakava imena izmišljaju,možda i postoji,a da ne znamo.🙄Ovaj je samo čokoladni.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 21:59:13
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 15.12.2022 22:11:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Laku noc svima
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 1:04:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nocni pozdrav od mene 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 6:14:09
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ko je za kafu?Skuvala sam,izvolite.Ivanka,jutarnji pozdrav od mene.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 7:17:18
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro. Htedoh da te preduhitrim flamingos, da vas docekam sa kafom, ali ti si ranoranilac bas 😃
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 7:32:47
|
|
|
|
flamingos
|
Teško me je preduhitriti kad dete ide pre podne u školu.Za vikend videćemo.Što volim kad zaživi naša kafanica.A bilo je dana kad sam samovala i bilo je"Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite","Laku noć želim svima".A ono-nigde nikoga.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 7:55:32
|
|
|
|
dddaca
|
U pravu si Flam, bila si sama u kafani danima. Ali odmah je zivlje kad krene nagradna igra
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 9:23:34
|
|
|
|
flamingos
|
Ako Daco.Neka je življe.I treba da bude.Hajd po još jednu kafu,pa odoh u kuhinju.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 10:11:22
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pa da naidje tsko period da nema ljudi, taman evo malo da ozivimo kafanicu. Kakvo je kisno jutro bilo ispasce super dan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 10:36:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, koja nagradna igra?Ja pored kompa.... 😭 Al me mozak ne sluzi jutrosFlam, hvala na kafi, da ako me aktivira malo 🙄
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 10:40:48
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu Ivanka.Znaš da sam dežurna u našoj kafanici.Sedoh da uzmem koji zalogaj da bih popila lek.Ubija me ovo vreme-migrena u najavi.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 10:44:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Popila si lek,, sad malo lezi dok pocne da deluje. Ovde je toliko toplo da ladno bez jakne mozes napolje. 🙄
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafanica 16.12.2022 16:07:56
|
|
|
|
flamingos
|
Popustila me je brzo glavobolja Ivanka.Na vreme sam popila lek.Sad sedoh.Za danas je dosta.Nije bilo toliko hladno danas.Ali,ponovo duva vetar.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Kravica bez laktoze i mleko za miran sanDaca88Imlek je izbacio u promet dva nova mleka.Imlek moja kravica bez laktoze,i Imlek mleko za miran san.Neverujem da"pali"mleko za miran san (
40%)
davala sam detetu,i zaista je mirnije,duže i lepše spavalo (
1%)
Probala sam kravicu bez laktoze i dopada mi se (
6%)
Dajem mleko detetu netolerantnom na laktozu(12+ meseci) (
0%)
ne koristim ni jedno od dva navedena (
53%)
Ukupan broj glasova: 104Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!