Didy -> RE: Letovanje 2023. (26.2.2023 22:38:46)
|
Bubi, slažem se sa Anom. Kontaktirajte direktno vlasnike, bude mnogo povoljnije. Plus naše agencije uglavnom zakupe lošije smeštaje, to smo shvatili tek kad smo počeli sami da tražimo. Zašto tm ne bi u Hrvatsku? Zbog nekih navodno mogućih incidenata i sl? Ako je zbog toga, mislim da to samo mediji duvaju. Ljudi kao ljudi, žive svoje živote. Ja sam išla svojim autom sa sestrama zimus u Zagreb. Ostavila ga na sred ulice 3 dana, vozili se svuda, parkirali, niko ništa. A Istra je svakako više Italija nego Hrvatska, bar po mentalitetu. 😉 Eto, mi smo bili još 2009. pa zaista nikakve neprijatnosti nismo doživeli. Naprotiv, kad kažemo da smo iz Vojvodine, oduševe se samo tako. Jednom sam dobila kuglu sladoleda gratis kad je čula prodavačica moj govor tad 2009.Prošlog leta smo bili u Zadru, Šibeniku, Benkovcu, Pirovcu... Tamo je, navodno, najveći rizik da doživiš neki incident (Dalmacija) ali eto mi smo se svaki dan vozili našim autom na drugu plažu i u drugo mesto, ostavljalu auto na parkingu bez nadzora stalno, niko nas popreko nije pogledao, niti nam išta rekao... Mm se isto malo tripovao, nije mu bilo svejedno, ali posle se opustio. Ne bismo išli opet ove godine da smo se i jedne sekunde osećali neprijatno.
|
|
|
|