Nora332 -> RE: Pobačaj u 5. mesecu- prolaps vodenjaka (14.9.2022 18:04:44)
|
Evo ja cu ti odgovoriti, jer sam imala pobacaj u 5.mesecu, isto je vodenjak prolabirao u vodenjak i to je stravicno iskustvo bilo za mene, ne smem ni da zamislim kako je da ti se to desi dva puta. Nemas pojma koliko mi je zao!!! Kao neko ko je prosao kroz pobacaj u tom periodu, sa istim simptomima maltene (grlic takodje skroz zatvoren i dug celu trudnocu, cak par dana pre pobacaja bio 40mm) ovde sam pre svega da ti pruzim podrsku i posaljem zagrljaj! E sada... Sta su rekli patohistoloski nalazi? To je bitno, mada u vecini slucajeva zene ne dobiju objasnjenje... Ako je samo do grlica bilo onda je ovo apsolutno njihova greska bila jer je serklaz trebalo uraditi, mada doktori su razlicitih misljenja jer serklaz iako drzi grlic zatvoren takodje privlaci bakterije i infekcije u vecoj meri nego kada ga nema. To je vec za vecanje, i znajuci da ti se to desilo i prvi put jako je neodgovorno od njih da nisu malo ozbiljnije pristupili drugoj trudnoci. Sta si radila od analiza? Imas li ikakvih problema? Stitna, trpitanjaofilije, IR...? Moja preporuka bi ti bila da odradis sada bukvalno sve od analiza sto postoji i nadjes DOBROG doktora koji ce ti privatno voditi sledecu trudnocu i posvetiti ti se na nacin na koji zasluzujes! Ja sam trenutno u postupku obavljanja analiza, na nagovor svog ginekologa koji mi je rekao da nikako ne ostajem trudna dok ne odradimo sve analize i briseve, tek s njegovim zelenim svetlom idem dalje... Danas je tacno 7 meseci od gubitka moje cerke. Rekli su mi 6 meseci ali tek sada pocinjem da planiram... I da, kod mene nije bio grlic u pitanju iako je na prvu delovalo tako, narocito zato sto sam imala operacijy grlica 4 meseca pre nego da ostanem u drugom stanju. Drzi se... Nema tu puno reci utehe. Samo dobar doktor, ponovljene analize i vera da ce sve biti kako treba sledeceg puta. Stojim ti na raspolaganju kao podrska i za sva pitanja (ukoliko ih imas). P.s. meni je vodenjak ispao u bolnici na wc solji, busiki su ga posle iglom i porodili me indukcijom. Razumem tvoju bol.
|
|
|
|