Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 28.2.2018 12:55:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sto ne sakri poklone, nego pred decom? Svake god misterija kako i gde sakriti
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 28.2.2018 12:56:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa Dead Mraz se ugojio od kolacica
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 2.3.2018 0:55:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Daa.Morace da predje na hrono ishranu.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 2.5.2018 2:27:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Volim sve u vezi NG i deda mraza
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 2.5.2018 6:50:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
kakva glupost
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 2.5.2018 6:52:26
|
|
|
|
MimaKos
|
Ne vidim nista lose u balo maste zarad radosti
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 2.5.2018 8:59:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Sve mi izvrnemo kao i uvek... Desa Mraze oprosti im 😊
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 2.5.2018 9:00:00
|
|
|
|
MimaKos
|
Pravda za deda mraza :)
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 2.5.2018 9:00:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo na sve nas je jako lose uticao...
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 2.11.2023 9:54:34
|
|
|
|
Srecko47E
|
Listam teme -razvoro o svemu i svacemu i izleti mi ova
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 4.11.2023 15:11:02
|
|
|
|
flamingos
|
Zašto bi Ded Mraz davao loš primer deci?Mislim...Oduvek smo se svi radovali poklonima koje nam donosi Deda Mraz.Debeo,pa loš primer.Nelogično mi je.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 6.11.2023 12:04:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mislim da je Deda Mraz sasvim korektan u smislu-sta predstavlja,price,slike o njemu. Moj stariji decak je stvario sliku u glavi,da je to imaginarni li ki to je bilo to. Dzabe sam ja pricala da poklone ne kupuju roditelji, da cekamo Deda Mraza i tako dalje. ne,on ne posotji i njemu je to sasvim ok. Raduje se,pise onipismo,crta za ,ali... Meni je simpaticno verovanje za Deda Mraza,sve te silne price,odelo.. Volimo praznike i ne vidim generalno problem u verovanje ili (ne)verovanje u Deda Mraza,ni to-kako daje los primer.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 6.11.2023 12:24:52
|
|
|
|
flamingos
|
Pa stvarno.Sad nam i Deda Mraz kriv.Oduvek je bilo i fotografisanje sa Deda Mrazom u školi,pa nam delio paketiće...
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 6.11.2023 12:27:03
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nama je uvek neko drug kriv. Za los primer deci-ne moze se navesti jedan los primer koji Deda sa bradom daje deci. Uslovljavanje-ako ne budes dobar,neces dobiti poklon. Ok? To se moze proformulisati detetu drugacije. Uostalom,mogu se pricati price o Laponiji,sankama,irvasima... To sto je debeo...Koliko ima punijih ljudi ,pa kako mogu ansoj deci davati los primer? Ljudi nekad zaista preteruju.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 8.11.2023 13:44:46
|
|
|
|
flamingos
|
Deda Mraz može samo da bude dobar primer mladima.Loš primer su drugi ljudi,zli,pakosni,a on je jedan dobrica koji uvek obraduje dečicu.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz daje los primer mladima 8.11.2023 16:16:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pored toliko filmova gde Deda ima ulogu negativca,pa i crtanih filmova,gde je njegova uloga upitna... Diva kanal,bilo koji Bozicnifilm. E to je duh pravog Dede. Gledamo od 01.11. i uzivamo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Koje je najlepse ime?Miki Saki Daki??Milan (
17%)
Darko (
6%)
Vuk (
14%)
Pavle (
25%)
Aleksa (
24%)
Nemanja (
13%)
Ukupan broj glasova: 173Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!