Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Argentinske pljeskavice 17.12.2009 18:45:02
|
|
|
|
Anoniman
|
jednostavno a fino... Potrebno je: 500 g mlevenog mesa 3 oguljena sirova krompira 1 glavica crnog luka 3 jajeta prezle, ulje, aleva, vegeta, biber, so Priprema: Mesu dodati narendan krompir. Dodati zumaca, luk, alevu, vegetu, biber, so. belanca ulupati, od mesa praviti pljeskavice. Pljeskavice umakati u belance pa u prezle i prziti...
|
|
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 17.12.2009 18:54:45
|
|
|
|
Ellenica
|
Baš sam neki dan našla ovaj recept kod mame u svesci, samo što kod nje je Argentinski ćevap ali isto je to sve kakva sličajnost
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 19.12.2009 13:22:10
|
|
|
|
eugenija
|
E, često sam ovo pravila, baš je mljaaacccc..
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 19.12.2009 14:56:33
|
|
|
|
mihi
|
A uz ovo ide i sos od pola pavlake i pola majoneza seckani krastavcici kiseli i beli luk narendani u to se ubaci argentinski ćevap ili pljeskavice....
|
|
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 29.12.2009 11:29:22
|
|
|
|
viking
|
Hehe, ja isto imam ovaj recept koji se zove Argentisnki ćevap ali ga nikad nisam pravila zato što sam ga iz nekog razloga prepisala samo do pola Ali, evo meni i druge polovine recepta!
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 29.12.2009 11:34:11
|
|
|
|
bonita
|
Imam i ja ovaj recept,super je i brzo se sprema.I mm obozava
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 5.1.2010 10:21:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
OTI, jel se ulupaju belanca sa mikserom, da bude ona bela masa, kao za kolače?
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 5.1.2010 10:24:40
|
|
|
|
Anoniman
|
pravila sam neki dan ove argentinske... ja sam umutila viljuskom malo jace belanca i iskreno, prstima premazivala pljeskavice jer su mi se malo raspadale... Onda sam uspela da ih kontrolisem pomocu prezli: kako udju u prezle, one se oblikuju i ostanu takve...Na kraju sam uspela... A belanca...ja sam muckala viljuskom a verujem da bi bilo bolje mikserom... Kazem ti, zbog prirode belanaca sam morala prstom da prelazim preko pljeskavice kad sam premazivala belancetom...
|
|
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 5.1.2010 10:25:30
|
|
|
|
Anoniman
|
i iskreno, super su ispale i mm se odusevio... Da, neko je gore naveo da idu uz sos i u pravu je. ja sam pomesala majonez i pavlaku i sitno seckan krastavac (moze i bez njega) i dobila sam savrsen sos za ove pljeskavice...
|
|
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 5.1.2010 10:34:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ma ko će mikserom, ja ću to kao i ti Treba da kupim onu četkicu za kuvanje, kojom se premazuje
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 8.1.2010 14:24:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
Sad sam pravila. Mmmmmljac!
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 28.10.2010 14:45:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako rendate krompir za ove pljeske - na onom krupnijem delu rende , kao za jabuke ili na što sitnije ?
|
|
|
|
RE: Argentinske pljeskavice 16.10.2012 16:02:18
|
|
|
|
adulence
|
uhhhhh sto mi se ovo jede....bas,bas....preukusno je...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?