Didy -> RE: Kako prati bebin veš? (30.10.2011 12:03:11)
|
Ja Stefanovo i dalje perem odvojeno, ubacim neku našu majicu ili duks ako nema dovoljno, ali i to se desi retko. Dok je bio maleni, prala sam na 65 (imam neki baby program na mašini sa duplim ispiranjem). Ne znam kad, ali mislim da sam sa nekih 3 meseca prešla na 40 sa duplim ispiranjem za njegove stvari. Sofijin veš sam u početku prala na tom baby programu. Sve strpam zajedno - tetra pelene (nismo koristili široki povoj, pa ih nije bilo toliko mnogo), bodiće, zekice, posteljinu, peškirić njen... Poslednjih nekoliko puta sam neke njene trenerkice i somot stvarčice ubacila sa Stefanovim stvarima na 40 i duplim ispiranjem, pa mislim da ću tako i ubuduće raditi - njeno svetlo, pamučno i pelene na tom baby, osetljivije stvari sa Stefanovim stvarima. Čak ni sa našim belim vešom (za mene su to krpe, stolnjaci i peškiri koje perem na 90) ne ubacujem ništa dečje. Naš veš perem sa našim stvarima na 60. Finije na 40 ili na ručnom pranju što ima mašina. Trenutno imam 3 omekšivača i tri praška za veš.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Za Sofiju merix baby prašak i chicco omekšivač. Za Stefana isti taj prašak i lenor sensitive omekšivač (to jer perem i njen veš ponekad s tim, inače je on koristio isti prašak i omekšivač kao i mi), a za naš veš kad se koji prašak i omekšivać zadesi (trenutno neki ariel prašak i lenor spring omekšivač).
|
|
|
|