dunja RR
|
Ja nešto nemam želju za odlaskom na more ove godine, možda negde i odemo, možda i ne, ali pre mislim da nećemo. Jedan od razloga je što smo u julu već bili u Budimliji, a sada završavamo Vrnjačku Banju, i na oba mesta nam je bilo sjajno, odmorili se (bez kuvanja, čišćenja), isplivali, išetali. Ali, glavni razlog što mi se ne ide na more je što se nismo izvežbali u vožnji, mislila sam da će to brže ići, ali vreme nam je bilo najveći neprijatelj (nije ga bilo), mada mm sada već vozi sam, svako jutro, nadam se da ću i ja češće vozati, i mislim da ćemo dogodine moći da se odvezemo sami. Iako moram priznati, Tasos me nije posebno privlačio ranije, sada nekako vučem ka njemu, za sledeću godinu, i to nekih 20 dana, ili, možda kombinacija - Kavala 7 dana + 10-ak dana Tasos. Počeću ja to već na jesen da istražujem, pa bi možda preko Nikane rezervisala početkom sledeće godine. Ili možda Pelion preko agencije, pa dupla smena, mada bi njega možda ostavila za kasnije, kada se baš izveštimo u vožnji. Moram priznati kada smo putovali sa jednim detetom, lako je bilo otići na Krit, Lemnos (nalazila sam baš ok ponude što se tiče cena), a sada sa dvoje, cene su mnoogo veće, a većina hotela, povoljnijih,, koji se meni dopadaju, i u mestima koja biram (uglavnom biram bez hrane, ili sa doručkom, ALL u Grčkoj ne bih uzimala) i nema opcije za dvoje dece. Lakše je bilo i sa jednim detetom jesti u restoranu, i nisam bila ljubitelj spremanja hrane na odmoru, ali sada sa dvoje, spremaću hranu, i ne čini mi se da neće biti problem. Menja se percepcija (i mogućnosti) sa promenom situacije, bar u mom slučaju. Iako moram priznati, zapne mi oko za one hotele preko Travelenda, mozgam, prebiram po glavi, i nekako uvek dođem na to, da ne bih te velike hotele. Više volim male simpatične hotele, gde je intimnija atmosfera. Ili apartman. Zato bih sada preko Nikane, ili direktno, gde nađem bolje i povoljnije, pa da ostanemo duže.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.8.2022 11:01:54 >