jess021 -> RE: Letovanje 2022. (2.8.2022 11:03:55)
|
Evo i ja da napišem utiske sa letovanja.Mi smo ovaj put odabrali Dion palace u Olimpskoj regiji. Mislili smo pošto smo obišli Halkidiki da malo promenimo i iskreno zeznuli smo se. Taj hotel se nalazi negde između Olympic beach-a i Skotine. Najveće razočarenje su bile plaže. Hotelska plaža i sve na desnu stranu... Plaka Litohoro, Skotina, Leptokarija su kamenite /sljunkovite i skoro da nema plićaka, bar taj deo koji smo mi obišli, a levo Olympic beach, Korinos je pesak i plićak, ali toliko morske trave da ne možeš plivati a i more ima neku boju kao Dunav. Posle sam čula da je plaža u Nei Poriju lepa, ali do tamo nismo stigli.Druga stvar je da necemo više u hotele, ovo je hotel sa njihovih 5 zvezdica, a realno su 3. Imaju 3 bazena koja su lepa ali dubina ima je 140cm tako da moja deca ne mogu da dohvate dno, plivaju obe ali ne mogu stalno plivati a ništa od igranja ni u bazenu ni u moru kad je duboko. Hrana je bila ok, ništa ni više ni manje, ne zato što mi inace jedemo kavijar, već što to ne vredi tih para. Generalno bilo je dobro, deca su, Hvala Bogu, bila zdrava, put nam je super prošao, odmorili smo se, iskupali na bazenu više nego što smo planirali ali dobro. Tako da nikome ne bih preporučila taj kraj
|
|
|
|