Mozda uma neki drugi naziv. Sanjice,mi citamo iz bibkioteke "pohod ba zveri" i vracamo cini mi se 19og.I ostaje nam jos jedan deo i zavrsili smo 6 knjiga.
Mi smo produžili karton. Za S je besplatna članarina posto je dobila nagradu kao ucenik koji je procitala najvise knjiga u svojoj kategoriji. Tako je i T jedne godine. Uzele su po 5 knjiga.
Mirko,nije kao pita.Peku se kao lepinjice,pa se prže na svinjskoj masti,ne nikada na ulju.Bilo da je sreda ili petak,na masti se pržu,pošto se tada ne posti.
Ja upravo raskitila ulaz, skupila sa vrata i prozora, jelku cemo sutra. Kad sam vec kuci, ne moram da zurim. Ulaz mi je u haosu 😟 Njime cu detaljno da se bavim sutra. Bitno da sam visak sklonila.
Ja upravo raskitila ulaz, skupila sa vrata i prozora, jelku cemo sutra. Kad sam vec kuci, ne moram da zurim. Ulaz mi je u haosu 😟 Njime cu detaljno da se bavim sutra. Bitno da sam visak sklonila.
Jelka i ukrasi skinuti posto stoje od prvog decembra. Ostalo je jos malo spoljne dekoracije da pokupim ali ne stizem. Za vikend se zabila, radna subvota je bila haos a onda celu nedelju nisam stala - cisti, kuvaj, nabavka, seckaj meso za ovu nedelju.