Da li je neko za kafu?Ja nasla preko nekog sajta predmete za 1.razred i skinula neke testove i zadatke da prepisemo i da vezba M. Nema opustanja. Kako ste?😊😊😊
Dobar dan.Može kafa.Mirko,ako,vežbajte.Moje dete rešilo danas da završi domaći iz matematike i tehničkog.Drugo ni nema.Ostaje joj da vežba za takmičenje iz srpskog.
I moje dete sad ustalo.Neka odmaraju.Isto Ivana,kasno je legla.Ja u kuhinji.Dajte još jednu kafu,pa da nastavim gde sam stala.Može i nešto protiv bolova.Ubija me kičma.
Primeri pa odatle vezbamo.Ali ja sam trazila bas prvi razred. Ima do cetvrtog. Nisam gledala da li ima A vise razrede. Baci pogled. Ali auper je. Da za vreme raapusta vezba.
Vreme je za kafu,izvolite.Šetnja završena.Kupilla sam sebi farmerice.Dete kupilo drugu poklone zs rođendan i sebi uzela neke sitnice.Kupila sveske i šta joj još treba za školu.Sad jede,a ja pijem kafu.
Sad sam pogledala. Mislila sam da si nasla nesto kao zbirku zadataka
Daco, dovoljno ti je zadataka preko zelene ucionice. Ja sam tako vežbala sa decom i uvek je bilo, barem kod T: "mama, ovakvi zadaci su bili". Za starije djake nema. Sad vežbam sa S odatle.
Verujem da je dovoljno, ali sam mislila nesto poput zbirke, da sve bude na jednom mestu. Nije to neka velika nauka, pogotovo za prvi razred, ali je meni lakse kad je sve to u jednom fajlu