Queen Lady -> Gubitak voljene osobe (29.12.2021 13:58:20)
|
Koliko god mi bilo tesko da pisem, ne znajuci ni kako da pocnem, ipak sam resila da otvorim temu vezanu samo za gubitak voljene osobe. Necu mnogo da pisem u ovom prvom postu, ali bar da imamo temu gde cemo biti podrska jedna drugoj i uvoj temi, kao i u svemu ostalom. Naime, pre mesec dana mi je preminuo tata. Kazu srce. Bio je srcani bolesnik, imao dva infarkta, 5 stentova. Taj dan nikakve tegobe nije imao, niti se zalio na bilo sta. Samo je legao i posle 10 min je bilo gotovo, kao da je samo zaspao. Svesna jesam da ga vise nema, ali i dalje ne mogu da prihvatim da ga vise nikad necu videti. Znam da je jos uvek sve sveze i da treba vremena. Nocas sam ga sanjala. Zadnji put kada sam ga videla, bilo je na blic kod sestre. Nedelju dana posle toga je preminuo. Mozda sam ga i videla jos jednom u toku te nedelje, pokusavam da se setim da li jesam ili ne. Do sada sam se "dobro" drzala, mislim da tek sada pocinje da me stize. Za ovih mesec dana smo dva puta bili u selu (tamo se sve desilo), ali sada zadnji vikend kada smo bili, mnogo mi je tesko palo. Veci deo dana imam osecaj kao da mi neko stiska neki sundjer u grudima... Kako ste se vi izborile sa ovakvim stvarima? Da li stvarno vremenom naucimo da zivimo sa tim da ih vise nema?
|
|
|
|