Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 12/21 (7.12.2021 12:38:29)
|
Dobar dan. Slabo sam citala ovih dana jer se nas problem sa temperatutrom ponovio. Ivka je, kao sto znate, pila amoksiklav jer je na brisu imala stafilokoku u nosu. Dok je pila ab nije se vracala temperatura. Proslog ponedeljka uradimo bris (a prethodni utorak popila zadnji ab) da bi u sredu pocela da lsinavi i u cetvrtak opet dobila temp preko 38. Ajd u petak ujutru u kovid ambulantu. Iskreno, tamo niko nista, ne pitwju se posebno zasto dete ima temp vise od mesec dana. Ne visoku, ali ima. Lepo jede, nema druge simptome, odim sada curenja nosa. U petak ujutru cak nije ni ks radila, dr kaze nema potrebe, to je virus proci ce. Ali, ja ponesem mokracu, za svaki slucaj pa nju ostavismo u lab. Posle posla ja odem u kovid zbog tog rezultata i dr kaze, kad sam ispricala da se temp konstantno vraca, da je bolje da je dovedemo da uradi ks. I tako se vratim po nju i da krv. To je bilo oko 4. Pa opet uvece oko 7 sa njom dodjemo zbog rezultata. Kaze dr super ks osim sto je CRP 18, to nije mnogo. Vitamini, tecnost i toliko. Pita da nije temp zbog neke stresne situacije. Kazem mozda jeste, imala je situaciju u skoli pa je mozda to bio okidac. I opet uvece 37 do 37,5.Jutros je odvedem kod njene dr i htela da joj da inekcije urbazona ali Ivka ladno odbi, kaze Necu 😊Tako dobi Pronizon do petka i Cefzil. U petak na kontrolu. Eto. Nisam pametna vise.
|
|
|
|