Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 10:21:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, hvala. Ja sluzim cupavce, ko zeli!
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 10:29:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao čupavci! Moj prvi kolač koji sam napravila kao dete. Obožavam ga a nisam pravila pa ne znam, barem 10 godina.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 10:36:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja ih volim Ivana. Samo cu da preskocim kafu🤮
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 12:44:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ah tii cupavci! Najvise volim kad polizem prste 😂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 12:50:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, ja ih obožavam. A bas retko pravim jer ih samo ja jedem 🙄
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 12:58:28
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,meni samo kafa.Sa kokosom sam na Vi,ako na te čupavce misliš.Moji vole,pa ih ponekad častim poslasticama sa kokosom.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 13:09:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moj svekar isto ne jede kokos. Nikad ga nije ni probao.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 13:29:43
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,za razliku od tvog svekra-ja sam probala kokos.Nikako ne ide.🙄
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 14:57:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Joj, ja ih obožavam. A bas retko pravim jer ih samo ja jedem 🙄 Ivana, ja nisam neki ljubitelj kokosa ali jedem. Samo da je slatko.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 15:15:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje dete prokuka 😂 Rekla joj dr da ne jede mleko i mlecne proizvode a onab i bas nesto slatko jel svaki daaaan 😊 Mukica, spala na voće 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 15:28:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas je dugo bolesna. Ivanka, napravi joj neki zdravi slatkiš. Bas ima dosta izbora.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 15:43:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Bas je dugo bolesna. Ivanka, napravi joj neki zdravi slatkiš. Bas ima dosta izbora. Oduzi se bas. A ona uopste ne izgleda bolesno. Pravila sam joj lenju pitu sa jabukama, nju obozava 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 16:11:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Moj svekar isto ne jede kokos. Nikad ga nije ni probao. Ni moj svekar 😁
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 16:47:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bouze, sta je to sa svekrovima i kokosima 😂😂😂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 16:48:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja svekrva ne voli kokos
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 16:50:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da je do kokosa... 😊 I opet mi onaj vic o kokosu u glavi i smejem se ko luda
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 17:47:59
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mislim da je do kokosa... 😊 I opet mi onaj vic o kokosu u glavi i smejem se ko luda Joj Ivanka.Biće da je do kokosa...
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 10.11.2021 23:07:39
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 11.11.2021 9:24:07
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Druga kafa po redu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 11.11.2021 14:51:38
|
|
|
|
Bambino1
|
Hajte na kafu i palacinke. 🙂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 11.11.2021 20:14:58
|
|
|
|
flamingos
|
Bambino,danas sam turbo.Zakasnih na kafu i palačinke-svakako hvala.Konačno sedoh.Sipah sebi kiselu vodu,sipam i vama ko šta želi da popije.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 11.11.2021 22:00:12
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 12.11.2021 9:48:47
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem drugu kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 12.11.2021 16:51:31
|
|
|
|
flamingos
|
Nikoga nema u našoj kafani.Ko želi kafu neka izvoli.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 12.11.2021 21:49:03
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.