Malaraja -> RE: Razgovori mama 10/21 (21.10.2021 15:07:35)
|
Ej zenice, pratim vas al isla malenog prijavit. Morala sam cips, licnu sve mijenjat, jer sam bila mirovanju pa bolnica i sad se sve skupilo. Ledja me ubijaju od stajanja i redu, imam ko menstrualne bolove al mislim da je to normalno s obzirom da se jave kad njega nosam, i kad hodam. Milena moguce je, moj se ponasa kao da ima 2 mjeseca a ne 15 dana, mislim da ta prica prerano je, premali je vise ne pije vode. Moj nece na stranu, jednostavno dijete se samo okrece na ledja, glavu dize od 3 dana, kad je ljut mlatara rukama, nogama ubi i sebe i mene. Stalno gura rukice u usta kao da bi jeo a pun je, i tako 🥰 noc je fino prosla spavao je hvala bogu, a danas je zaspao uz pomoc dude iako je pljuvao...njemu jednostavno treba da nesto cucla dok ne zaspe a nmze stalno piti na sisi i flasici jer ce razvalit zeldac. Tako da svaka je za sebe ☺ definitivno za mog ne postoji pravilo ni jedno, na rukama nece predugo, ljuljanje ne pomaze, pjevanje ga malo smiri...dok to ne prodje samo od sebe mogu ja kolo igrati djaba. Kako ste vi ostale 😚
|
|
|
|