Tiziana -> RE: Razgovori mama 10/21 (1.11.2021 15:48:25)
|
Pa moraju da izbiju neki stalni zubici, ne moze proteza dok nema bar sve keceve i dvojke ja verujem. Ne znam. Zavisi od deteta do deteta. Moj sin je bas bio kritican slucaj. Njemu je dvojka bila skroz iz keca,uska vilica, trojke skroz gore, nisu se sputale, jedna kec vise drugi nize, ma bas bas katastrofa i onda se dr odlucila da mu izvadi petice, da ne ceka i da mu stavi fiksnu pa da kako koji izrasta dodaje srafice i kaci protezu. Stavio je finsku kad je bio peti razered. Najcesce je to prerano. A ovu zicanu je stavio u trecem,ali to njemu nista znacajno nije pomoglo jer je bio bas poseban slucaj. Pa je jedno vreme nosio onu Myobrace koja nije losa,ali on prosto nije imao uu danu toliko vremena koliko je neophodno da jenosi,a nocu mu je ispadala stalno. Za cerku verujem da ce ona biti ok.i zicana biti ok. A: dddaca Idemo mi redovno kod zubara. Za sad uglavnom da bi vadili mlecne zubice, ali me je interesovalo kad je po nekim vasim iskustvima najbolje vreme za protezu. Eto, vi ste poceli sa 10 godina. Verovatno bi me sad gledali kao da sam pala s Marsa ako pitam za protezu [sm=smiley36.gif] [/quote]
|
|
|
|