Anoniman -> RE: zasto sam tu??? (7.10.2008 14:37:37)
|
ŽENE MOJE, SABERITE SE! Ovo bi trebao biti sajt gde razmenjujemo iskustva o deci i porodici! Kao što sam odmah u startu napisala-NE MOGU DA VERUJEM DA SE NA OVAKVOM SAJTU POSTAVLJA PITANJE DAL JE IJEKAVICA ILI EKAVICA kad sve vi razumete i jedno i drugo, baš kao i ja. Uostalom, budimo civilizovane, i lepo pitajmo šta ne razumemo, ali isto tako, lepo i dobijmo odgovor. Nije sramota ne znati-sramota je ni ne pokušati saznati. Istina je da u startu nisu bile navedene sve tri nacionalnosti-videla sam da je neko to komentarisao. Moje lično mišljenje je da ako se već "prizanje" da ima 3 nacionalnosti, da ni nazive tema ne treba ograničavati na ijekavicu. Nisam odlazila na rr.ba, ne znam šta se to tamo desilo-ko je koga iznervirao, isprovocirao, i ni ne zanima me. Kao klinke se prepucavate ko je prvi počeo... POBOGU, VI NISTE VIŠE DECA, VEĆ IH IMATE ILI POKUŠAVATE DA IH IMATE! Užasno je to šta sve žena ume reći drugoj ženi. HAJDE LEPO... MIR, MIR, MIR, NIKO NIJE KRIV, AVA, AVA, AVA, NIKO NIJE KRAVA... TO SVI ZNAMO, POTIČE JOŠ IZ SFRJ!
|
|
|
|