Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 0:27:53
|
|
|
|
Bambino1
|
Laku noc i od mene. 🙂 Marinkela slazem se sa tobom, u koje god doba moze kafa. 😁
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 6:18:42
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.Ivanka,da,milina.Svakako je bolje i za decu,a i za vas,kad se ide u školu.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 7:55:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro. Ja od pola 6 na nogama, sad da predahnem uz drugu kafu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 8:30:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.Ivanka,da,milina.Svakako je bolje i za decu,a i za vas,kad se ide u školu.❤ Mnogo sam bila srecna juce, u panici, ali srecna. 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 8:31:10
|
|
|
|
flamingos
|
I kod mene druga kafa po redu.Išla sam do pijace.Da ispikem čas kafu,pa odoh u kuhinju oko ručka itd.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 8:51:55
|
|
|
|
Bambino1
|
Dobro jutro i od mene. 🙂 Ivanka drago mi je da je ponovo sve kako treba, da se lepo druzite. 🙂
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 8:52:51
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Stigoh na kafu. Kod mene tek prva. Ivanka, bili ste na online nastavi? Kako se uopste odrzava ta online nastava? Da li ucitelj predaje u tacno odredjeno vreme ili postoji snimak, pa moze dete da odgleda kad hoce?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 8:54:08
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Nadam se da cemo proci bez online nastave... Sta radite? Kakvo je vreme kod vas? Kod nas samo sto nije pala kisa
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 9:06:14
|
|
|
|
nata11
|
Jutro i od mene. Nedostajaleste za citanje. Gomila obaveza- problema pa ne stizem. Tako mi vise ovacela situacija i Korona idu na zivce. Ufff
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 9:46:17
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jutro i od mene. Nedostajaleste za citanje. Gomila obaveza- problema pa ne stizem. Tako mi vise ovacela situacija i Korona idu na zivce. Ufff Nato,i meni sve ovo ide na živce.Ali,nemamo gde.Valjda i ova propast jednom prođe...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 13:33:53
|
|
|
|
Dragica Draga
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jutro i od mene. Nedostajaleste za citanje. Gomila obaveza- problema pa ne stizem. Tako mi vise ovacela situacija i Korona idu na zivce. Ufff Isto... Sta ce biti sa skolom, sta sa vrticem... U subotu sam htela sa prijateljicom na neko predavanje i opet pitanje hoce li se odrzati uopste. Sve je tako bzvze
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 13:44:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo mene na tren u kafani. Ja se iskreno nadam da ce online ici samo ona odeljenja koja bas moraju.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 14:12:00
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanks,isto se i ja nadam.Neka si svratila u našu kafanicu.Sipam šta želiš da piješ,a evo i lešnik karamele.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 15:47:48
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Flamingos uvek se odusevim tvojim posluzenjem, uvek nesto novo i originalno 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 16:23:22
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala.Sve za moje drugaRRke.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 16:25:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Daj karamele. Ja opet 200 gr cokolade pored sebe, ova ima normalan ukus 😊Bila na poslu do 15h, pa dodjoh kuci da rucam pa opet nazad u 6. Takav mi horoskop ove godine.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 16:28:04
|
|
|
|
flamingos
|
Stižu karamele za moju Ivanku.Znači-veselo.Daj malo te čokolade,pa odoh da peglam.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 16:40:09
|
|
|
|
Marinkela
|
Spremna je kafa. Kod flamingos sve domace.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 16:56:53
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Marinkela Spremna je kafa. Kod flamingos sve domace. Karamele nisu domaće-već one kupovne koje me vraćaju u detinjstvo.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 17:02:13
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Moze i 5.kafa danas 🙄
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 17:09:47
|
|
|
|
dddaca
|
Uh Ivanka, bas ti je nezgodno radno vreme
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 20:19:23
|
|
|
|
Bambino1
|
Ko je za vecernju kafu? 🙂🙂
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 20:19:34
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Gde ste dame, kako provodite vece
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 20:28:46
|
|
|
|
Marinkela
|
Super. Cekam seriju. I pijem caj.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2021 20:31:49
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Uzivanje 😁
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.