Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 6:35:16
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ivana,prestade li glavobolja?Ostali sa ciklusom-kako ste?Evo pijem kafu,pa spremanje za školu.Idem da pazarim još koje šta.U nedelju mi je rođendan,pa da napravim tortu da mi dete peva"Divan dan",a brojka...Malo poveća.🙄.Nadam se da ste svi dobro.Pari,srećan put.Ljubim vas puno,pa nam se javi.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 6:49:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Glavobolja prestala, sad zeza stomak 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 7:54:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pozdrav svima... Ne pamtim kad sam pisala 😊 Idem da procesljam teme da vidim sta se desava, da se malo razonodim 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 8:33:11
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Glavobolja prestala, sad zeza stomak 🙄 Hajd da i stomak prestane.❤Ovde nešto oblačno.Nadam se da moja migrena bude mirna.🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 8:48:44
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Glavobolja aktuelna danas i kod mene. Citam redovno, ali ne stizem da pisem. Budite mi sve dobro i cuvajte decicu. Vidim Nata napisala u drugoj temi da je tog dana "samo" 57 djaka pozitivno. Svaki pozitivan djak je jos potencijalno 2 roditelja i brat, sestra... Zato cuvajte i decicu i sebe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 8:49:23
|
|
|
|
Bambino1
|
Dobro jutro. Kod nas neka sitna kisa pada. Ivana da brzo prodje i stomak. 🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 8:52:46
|
|
|
|
Bambino1
|
Daco zelim i tebi da brzo prodje glavobolja. 🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 9:11:45
|
|
|
|
dddaca
|
Hvala. Kako nam je Fil? Nema je da se javi, a pisala je da ima neke probleme nedavno. Nadam se da je sve ok
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 9:44:15
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,hajd da budeš dobro.Čuvamo se.Čuvajte se i vi.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 9:47:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sam bila do sela. Sad iscitavam za ispit. Mm mi je spremio toplu cokoladu. Uskoro idem na časove u grad. Ivana, ja se danas osecam kilavo. Nadam se da nece prehlada na mene da pređe.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 13:15:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, mozda je i zbog vremena, vreme je nešto suntavo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 15:54:12
|
|
|
|
Bambino1
|
Jeste bas neko bezveze vreme. 😕
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 16:50:28
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Sutra ce biti oko 10 stepeni manje nego danas, sigurno je pritisak, ja se isto osecam tako kilavo svaki put kad je tako nagla promena vremena. Danaa sam popila 4 kafe, ali ne polmaze i dalje sam citav dan pospana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 16:58:56
|
|
|
|
flamingos
|
Teško vreme.Meni veš napolju,pa gledam da ne počne kiša.Ne volim ovakvo vreme.Hoću sunceeee.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 17:07:56
|
|
|
|
dddaca
|
Pojma nisam imala da ce zahladjenje. Sad pogledah prognozu i stvarno od subote hladnije sa kisom. Flam, ja sam jutros rasirila ves i pocela neka kisica. Par kapi, ali dovoljno da odustanem od pranja druge ture vesa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 17:19:10
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,ovde počela danas da pada kiša,ali kratko,pa odmah sunce.Ali sad je baš tmurno.Javljali su pad temperature sa prolaznim naoblačenjem i mogućim padavinama.🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 17:25:24
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ja sam se baa iznenadila, mada ce prijati, iskreno juce i danas mi bas nije prijalo preko 30 stepeni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 19:18:27
|
|
|
|
Marinkela
|
Meni bas prija ova temperatura, mrzim zimu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 19:35:16
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Marinkela Meni bas prija ova temperatura, mrzim zimu. Isto.Volim sneg,ali ne volim kad je hladno.Leto je moje omiljeno godišnje doba.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 20:17:32
|
|
|
|
Bambino1
|
Ja volim zimu i sneg. 😊 Ali ne volim kisu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 16.9.2021 20:18:35
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Kaki kome prija. Meni isdealno 25 stepeni recimo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 17.9.2021 6:20:41
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Stigao je petak.Prolete ova nedelja.Pijem kafu,pa spremanje za školu.Mama Jo,Pari,javite se.Mislim na vas kao i na ostale mame.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 17.9.2021 6:23:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro. Poranismo. I meni prolete nedelja. Uzivajte u vikendu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 17.9.2021 6:43:55
|
|
|
|
flamingos
|
Još danas,sutra ću malo duže da spavam.Ove nedelje detet pre podne ide u školu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 17.9.2021 10:31:53
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan mame! Sta napravi ova nagradna igra Ne mogu da postignem sve da procitam Nadam se da ste svi dobro
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
kako blizancima da dam ime ?Hellenaasvaka pomoc je dobro doslaKalina I Kristijan (
18%)
Jovan i Jovana (
10%)
Mia I Marko (
66%)
Stefana i Stefan (
6%)
Ukupan broj glasova: 163Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!