BubaBubica -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/21 [ chat] (23.8.2021 11:42:42)
|
Mi smo konačno sredili spavaću, doduše još zavese fale i eventualno neki tepih ili stazu, prostorija sa policama za garderobu je isto završen, sad je na redu dečija soba, za dvoje najmlađih, da se konačno rešim igračaka jer se ubih od preskakivanja i nagazivanja istih. Posle se selim u podrum, da sredim garderobu koja je "na čekanju", zimska, ono što čeka mlađe i tako. To kad sredim onda sam sve krupno rešila. Meni treba zabraniti biti trudna, prevrnem dom svaki put, srećom pa ne mogu da se popnem na tavan, i to bi sredila 🙄 prekjuče sam oprala sve prozore i roletne i fasadu sa šlaufom, pa posle i unutra sa krpama 🤦🏻♀️ Dobro, ja ovde dođem samo da se iskukam, ajmo malo vedrije teme 😂 osim bolova u zglobovima za sada je sve ok, kreću da jačaju pripremne kontrakcije, što i nije čudno jer sam aktivnija nego van trudnoće. Bebana mrda i javlja se redovno, i tako. Što kažeš Leptirice, ladno još malo i spremamo torbu za potodilište, a kao da smo se juče javili u temu sa prvim simptomima 😳 Neko vreme se vuku dani a onda odjednom sve prošlo. Jeste li smišljali imena? Ja i dalje nemam pojma. Deca samo izmišljaju, a ja i mm zapravo još nismo ni razgovarali, verovatno ćemo pred sam kraj ili kad se već rodi. Milena, probaj svakako onaj čaj Josipa Pančića za trudnice, biljke deluju i na druge organe, ne može da škodi a da pomogne može 🤗
|
|
|
|