Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2021 11:26:53
|
|
|
|
gagane
|
Tako mi prija kafa, ko je za jednu crnu jaku.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2021 15:40:09
|
|
|
|
flamingos
|
Kasnim,ali može kafa.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2021 21:32:50
|
|
|
|
flamingos
|
Samo da vam poželiom laku noć i odoh da se tuširam i u krevet.Hladno mi jje.Danas grejalo sunce i beše lepo napolju i veš mi se osušio.Ali u kući hladnjikavo.Uključila sam grejalicu.Brzo ugreje.Nije mi hladno dok se krećem,ali kad sednen-brrr.Godine,godine...🙄
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 0:57:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja na noćno kupanje, a vi ❤️❤️❤️😘😘😘Ljubim vas!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 9:14:56
|
|
|
|
Queen Lady
|
Da li je neko za kiselu, kafu?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 10:23:12
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,može i kafa,a i kisela.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 10:23:57
|
|
|
|
Queen Lady
|
Stize :)
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 11:25:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar daaan, ajd kuvajte kafu 😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 11:39:54
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,pa gde si nam ti?Stiže kafa.❤Lady,hvala.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 21:31:46
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 21:34:19
|
|
|
|
Bambino1
|
Dobro vece. Hajte na tortu i sok. 😊🎂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2021 23:25:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,pa gde si nam ti?Stiže kafa.❤Lady,hvala.❤ Evo me, pred ponoc... Sto li se pa trudim uopste...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 28.8.2021 10:24:32
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,pa gde si nam ti?Stiže kafa.❤Lady,hvala.❤ Evo me, pred ponoc... Sto li se pa trudim uopste... Ivanka.❤Bambino,hvala na torti i na soku,da si živa i zdrava.Evo sad ja kuvam kafu,druga po redu dok čekam da mi krene testo,pa da pravim kiflice.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 28.8.2021 17:46:47
|
|
|
|
flamingos
|
Okupljanje-izvolite na kiflice i kafu.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 28.8.2021 18:52:25
|
|
|
|
dddaca
|
Evo, pijem kafu. Izbegavam je kasno popodne i uvece, ali toliko mi se prispavalo da sam morala da je skuvam. Flam, mogu i kiflice. Kod mene samo neke cololadne napolitanke za posluzenje
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 28.8.2021 20:00:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece. Evo mene pre ponoci 😊 Dodjosmo iz sela. Pila sam neko slatko vino pa sam sau mau malo 😊U povrwtku mm nije promadio nijednu rupu na putu svu me protresao posteno. Sve me boli (a boli me zato sto sam pre 3 nedelje pala na bazenu i malo prodrmala rebra). I najedoh se nelih slatkih baklavica i tulumbi danas, muka mi 🤢🤮
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 28.8.2021 21:00:19
|
|
|
|
flamingos
|
Znači Ivanka-vesela vožnja.Mogu napolitanke Daco,sad valjda lepo pročitah.🙄
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 28.8.2021 21:25:44
|
|
|
|
dddaca
|
Flam dobro si procitala. A i da nisi, nema veze Ivanka, nadam se da povrede nisu bbile ozbiljne Otkad nisam pila slatko vino.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 28.8.2021 21:35:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nisu, nabila sam rebra na ivicu ba, ena celom tezinom. Prolazi polako, ali baaaaaaaas polako. Unistila sam nam odmor, na zalost. Dajte kiseluuuuuu Flaaaaam, vadi iz štekaaaaa 😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 28.8.2021 22:34:16
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kisela,Ivanka.Da,upropastilo ti je odmor,ali,šta je,tu je.Samo da što pre sve u potpunosti prođe.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 29.8.2021 8:33:36
|
|
|
|
branki*
|
da vam mahnem...ne pamtim kad sam usla na rr,bas duuugo..a,ipak,me vezu lepe uspomene...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 29.8.2021 10:23:19
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,draga,mašem i ja tebi.Ljubim vas puno.Hajdemo po još jednu kafu.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 29.8.2021 21:37:40
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 30.8.2021 8:22:52
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 30.8.2021 22:22:15
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.