pepino -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (21.4.2010 8:50:38)
|
Ja nikada nisam imala problema sa bubuljicama,cak ni u pubertetu,kada su sve moje drugarice odlazile kod dermatologa,ja nikada u zivotu nisam! Medjutim u poslednjih par godinica (2-3) pocele su mi se pojavljivati neke sitne iznad grudi,po prsima.Uglavnom u proljece,ljeto,nemam pojma od cega,ali bitno je da se povuku!Ove godine(za sad) ih ima samo mozda par. Medjutim mene brine sto sam prije par mjeseci primjetila da su mi kod obrva i na bradi ostali oziljci,crvenilo potkozno!Moze li se to icim rijesiti?Izgleda kao da imam cibice crvene,a nemam,glatka koza kad se pipne. Tu su mi se najvise pocele te cibice pojavljivati prosle godine,kad sam bila trudna,nekada sam ih dirala-istiskivala,pa sam vjerovatno to napravila!? Otisla bih do dermatologa,ali nisam sigurna da se necu pokajati,jer se mnogi zale da su jako bezobrazni,namjerno daju svasta nesto da uzmu sto vise love,cak nekada i upropaste lice,pa mi je mozda bolje da ostanem ovakva,flekasta!?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sta mislite???
|
|
|
|