dunja RR -> RE: Pohvalimo se našom decom (16.5.2024 19:00:00)
|
Tizi, razumem te potpuno :) ni on do sada ništa nije vežbao, tek eto to jedno popodne pred takmičenje, što ne mogu da nazovem vežbanjem [sm=smiley36.gif]mada ništa od tih zadataka što je provežbao nije bilo na takmičenju. Mi smo u subotu popodne oko 16h prvi put otišli u Arhimedes, i to neplanirano, a takmičenje je bilo u nedelju ujutru. Još je imao temperaturu, pa reko ajde da se malo prošeta, nije išao u školu 2 dana zbog upale grla. I kažemo njima u Arhimedesu kako je S u finalu, i kako bismo uzeli neku knjigu da eto baci pogled, znate kako su nas pogledali [sm=smiley36.gif], taj divni dekica profesor doduše nije ništa prokomentarisao, ali neka profesorka tu prisutna je dobacila, pa takmičenje je sutra ujutru, niste do sada ništa vežbali? ja reko ništa, ona onako zbunjena ma pita, pa kako :) pa reko prolazio je do sada na talenat, što i jeste. Volela bi da je opet vidim i da joj kažem da je eto bio treći u Srbiji, ne znam da li bi poverovala [sm=smiley36.gif] Mada verujem da mi je ona danas i javila rezultate. Ponudili su nam da krene kod njih u Arhimedes na časove, jer oni koji su u finalu mogu biti automatski primljeni i ne polažu prijemni, a on kao treći u državi ima i neki popust na članarinu, ali ne znam da li će, jer ne znam da li će uspeti u ostale obaveze da uklopi. To ćemo još razmotriti. Neki plan jeste da upiše matematičku gimnaziju, jer 90% učenika u matematičkoj su oni koji su bili na tom nivou plasmana na takmičenjima, kao S, a dodatno oni koji idu u Arhimedes, automatski povećavaju šansu za upis u matematičku, čak sam negde pročitala da je 100% prolaznost njihovih članova u matematiku gimnaziju, jer u startu primaju samo najbolje sa takmičenja.
|
|
|
|