Ketrin -> RE: Test na antispermatozoidna antitela (19.4.2010 13:19:36)
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi mm nije davao spermu jer to nalaz koji se radi iz krvi... ako ih imas imas ih u krvi a automatski i u spermi... Cao! Izvinjavam se sto ovako upadam, potpuno sam nova u ovome, ovo je prvi put da ostavljam bilo kakav komentar bilo gde :) Ali tema mi je zanimljiva, a imam malo drugacije iskustvo od onoga sto sam kod vas procitala. Samo sam ovo htela da kazem - mm i ja smo bas pre dve nedelje radili na Torlaku test na ASA, njemu su radili i iz krvi i iz sperme, meni iz krvi. Ispostavilo se da u krvi nemamo ni on ni ja, ali kod njega ih ima u spermi - pise na nalazu "80% vezanih spermatozoida" ... tako da mislim da ne moze da se samo na osnovu nalaza iz krvi zakljuci da ih nema ni u spermi... Inace, mi smo otisli na Torlak bez uputa, zato sto je bila suvise komplikovana procedura da se uput dobije - te kod lekara opste prakse, te kod urologa, pa na nekakvu komisiju... mi smo samo zakazali telefonom i platili oko 2300 dinara ukupno za oboje. Nije malo, ali kad se sabere trcanje po gradu od saltera do saltera zbog papira - zakljucili smo da nam je ovako lakse. To se radi na Torlaku iskljucivo utorkom, a nalaz bude gotov u petak. Eto toliko - mozda ce ovo nekome biti korisno...
|
|
|
|